Bo­fæl­les­ska­bet Ege­bæks­vej søger af­de­lings­le­der


Afdelingsleder til bofællesskab, Solbakken Egebæksvej, i Højbjerg

Har du lyst til ledelse, er visionær og udviklingsorienteret? Vil du være med til at tage ansvaret for at skabe et godt liv for vores beboere og et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere? Så grib muligheden for en orlovsstilling på Solbakken fra 1. november 2022 til september 2023. Der vil være evt. være mulighed for fast ansættelse efter orlovsperiodens udløb. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Solbakken

Solbakken har i mere end 80 år arbejdet med mennesker med varig nedsat fysisk funktionsevne og kognitive dysfunktioner. Solbakkens kerneopgave er at give borgerne mulighed for at udfolde deres potentiale og mestre eget liv - ud fra egne forudsætninger og med afsæt i Solbakken værdier og etiske grundlag.

Solbakken består af 7 bofællesskaber med i alt 67 borgere samt 2 små dagtilbud.

Afdelingslederstillingen er ledig på Bofællesskabet Egebæksvej, der blev oprettet den 1. maj 2019, hvor 2 afdelinger blev til 1, og samlet i et nybygget hus, så de fysiske rammer er rigtig gode. I bofællesskabet bor der 12 voksne i alderen 27 til 53 år. Alle har en betydelig funktionsnedsættelse fysisk og/eller psykisk.

Forventninger til afdelingslederen

Du har en pædagogisk, socialfaglig eller sundhedsfaglig uddannelse. Du har solid erfaring med det specialiserede socialområde for voksne og brænder for den ledelsesmæssige opgave med faglig udvikling samt implementeringsopgaver.

Afdelingslederens opgaver består i at tage vare på den daglige ledelse af bofællesskabet og for kvaliteten af det pædagogiske arbejde samt udviklingen af dette. Afdelingslederen har en vigtig opgave i at sikre fokus på kerneopgaven med beboerne og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne. Du skal have interesse for og kendskab til at arbejde med mål, dokumentation og virksomme faglige metoder, og du brænder for at løfte og udvikle det specialiserede voksenområde, dine medarbejdere og ikke mindst dig selv.

Det falder dig naturligt at skabe gode og tillidsfulde relationer til medarbejdere og samarbejdspartnere. Du kommunikerer på en tydelig måde på alle niveauer, og din måde at kommunikere og agere på skaber gejst og følgeskab, og så er du skriftligt velformuleret og har flair for it.

Vi har brug for en leder der:

  • har et relevant og solidt fagligt fundament, herunder kendskab til neuropædagogik, KRAP mv.
  • tager teten, har en smittende energi og som ved, hvor vigtigt relationer og følgeskab er for at kunne lede medarbejdere og få dem til at vokse
  • vil ledelsesfælleskabet, men trives også med at arbejde selvstændigt. Tager fat i opgaverne, uanset om det er økonomi, kompetenceudvikling, kvalitet, tilsyn, kontakt med pårørende eller faglig udvikling, der står først for.
  • har gennemslagskraft, men er samtidig lyttende og har en anerkendende tilgang
  • sikrer inddragelse og bruger medarbejdernes faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer i opgaveløsningen
  • værdsætter smil og højt humør i en travl hverdag
Du refererer til forstanderen, og du indgår i en ledelsesgruppe, der består af 4 afdelingsledere, en souschef og en forstander. Ledelsesgruppen mødes hver 14. dag til ledermøde.

I ledergruppen forventer vi, at du vil bidrage aktivt og engageret i forhold til udviklingen af hele Solbakken.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Solbakken har opsagt sin driftsoverenskomst med Aarhus Kommune, så fra den 1. januar 2023 bliver Solbakken en selvejende institution under Jysk børneforsorg/Fredehjem.

Du kan læse mere om Solbakken på www.solbakkensnet.dk

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere om jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte til forstander Flemming Lehm på tlf. 2078 6731 eller souschef Lone Svenningsen på tlf. 3024 4818.

Ansøgningsfristen er søndag den 25. september 2022. Samtaler forventes afholdt torsdag den 29. september 2022.

Antal ledige stillinger:
1

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex