IT-Pro­jekt­le­der


Til at styrke vores projektlederteam søger vi en IT Projektleder til gennemførelse af implementerings- og migreringsprojekter hos os. Projekterne varierer i størrelse og kompleksitet, men kræver altid professionel ledelse.

Det bliver din opgave at planlægge og koordinere en lang række forskelligartede implementeringsprojekter, inden for IT, sammen med vores dygtige konsulenter og eventuelle 3. parter involveret i projektet. Du er dermed med til at sikre en succesfuld implementering og en tilfreds brugerorganisation.

Du bliver en del af vores Projekt team med to kompetente projektleder kollegaer, som har et højt fagligt niveau inden for projektledelse af IT-projekter. I projektlederteamet prioriterer alle at hjælpe og støtte hinanden, både indledende i din opstart og til fortsat sparring.

Som projektleder ved Guldborgsund Kommune vil du få en alsidig og udfordrende hverdag. Du kommer til at gennemføre projekter ved vores mange forskellige.

Vi har en uformel og flad organisation, hvor du får muligheden for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer sammen med dygtige og dedikerede kollegaer i en afdeling, der hele tiden udvikler sig.
 

Du skal være vant til at stå i spidsen for store, komplekse it- og forretningstransformationer med mange interessenter og stor bevågenhed. Og du skal have lyst til at være udførende på programmer, der indeholder:

 

·        Digitalisering af processer.

·        Implementering af systemer, der skal understøtte en strategisk transformation.

·        Forretningstransformationer

·        Større indkøb og anskaffelser
 

IT-afdelingen er en del af Center for Politik & Personale, der rummer alle kommunens stabsfunktioner, herunder digitalisering, HR, informationshåndtering og kommunikation.
 

Du skal kunne se dig selv i rollen som konsulent. Vi lægger vægt på, at du har lyst til at udvikle dig selv, og gerne vil sparre med dine kollegaer.
 

Vi tilbyder:

  • Spændende arbejdsplads med mange forskellige opgaver
  • Hjælpsomme kollegaer og højt humør
  • Attraktive personalegoder
  • Frihed under ansvar
     

Vi forventer:

  • at du har din værktøjskasse i orden og kender dine styringsværktøjer, og at du af natur er idérig, udadvendt og metodisk.
  • at du er meget struktureret og målrettet, og du kan bevare overblikket i pressede situationer. Du har generelt interesse for IT og lader dig ikke skræmme af tekniske udtryk. Du formår at lade specialisterne være specialister og i stedet koncentrere dig om projektlederrollen og overblikket. Du tager imod udfordringer og håndterer dem professionelt.

·        at du motiveres af at skabe resultater sammen med dine kollegaer, og du stræber altid efter høj kundetilfredshed. Du har lyst til at møde nye mennesker og befinder dig godt i en lederrolle og med at "være på" i mødet med kunden.
 

Om jobbet

·        Implementere og eksekvere IT-projekter sammen med vores kunder

·        Sikre at projektleverancerne leveres indenfor scope, budget og tidslinje

·        Sikre fremdrift i projekterne

·        Lede og motivere dit projektteam
 

Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. 37 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse efter aftale.
 

Mere information: Leder af IT, Henning Strøkjær, Mobil 25181905
 

Ansøgningsfrist: 12. august 2022
 

Samtaler: Uge 34
 

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
 

Mere om Guldborgsund Kommune:

Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b03b4a3c)

Antal ledige stillinger:
1