Truck­fø­rer søges til lager i Vejen - aftenhold


Har du lyst til at arbejde i et job, hvor samarbejde, effektivitet og overholdelse af deadlines er i fokus? Så er du måske den vikar, vi står og mangler! GoWork er et vikar- og rekrutteringsbureau, som lige nu søger en truckfører til aftenhold til et længere vikariat hos vores kunde i Vejen.

Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

– Varemodtagelse og registrering

– Truckkørsel – plukning

– Ad hoc lagerarbejde

Det er et krav at du har truckcertifkat.

Din profil

Du er engageret i dine opgaver, arbejder effektivt og overholder deadlines. Det er vigtigt, at du er stabil, og at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega.

Du trives med en alsidig og travl hverdag og sætter en ære i at løse arbejdsopgaverne korrekt. Ligeledes falder det dig naturligt at være fleksibel omkring arbejdstid, når deadlines skal overholdes.

Jobbet kræver, at du kan begå dig på dansk.

Arbejdstid

- Arbejdsstiden er mandag til torsdag kl. 15:10 - 01:30.

Vikariatet starter hurtigst muligt og forventes at forsætte til og med september, med god mulighed for forlængelse.

Løn 129,75 kr/t jf. gældende overenskomst.

Ansøgning

Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Tryk på knappen "Se stillinger" og vælg det pågældende jobopslag, herunder kan man sende sin ansøgning.

Vi arbejder løbende med de indsendte ansøgninger, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt, hvis opslaget har fanget din interesse.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10:00 - 15:00 på telefonnummer: 66 10 65 00.


Om os

GoWork er et vikarbureau, som arbejder sammen med mange spændende og forskellige virksomheder. Vi kan tilbyde vikariater inden for en række forskellige fagområder. Hos GoWork sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.

Find os på: https://www.facebook.com/GoWork-1038258832854234/?fref=ts

Antal ledige stillinger:
1