Dygtig og engageret sælger søges til Lilly Århus, Søndergade 70


Vi søger en dygtige og engageret sælger der skal vejledes vores dejlige kunder i at vælge den rette kjole til deres store fest.

Så drives du af salg og god service, så se her.

For at styrke salget og opretholde den gode kundeoplevelse i butikken i Aarhus, søges en udadvendt og serviceminded sælger,

Lilly er en familieejet dansk virksomhed som udover brudekjoler også designer kjoler til livets andre store festlige anledninger og har kollektioner til såvel konfirmationskjoler som brudebørn i sortimentet. Lilly har i alt 6 butikker i Danmark og er ligeledes repræsenteret i bl.a. Skandinavien, Tyskland, Spanien og Italien.

Jobbet og opgaver:

Med reference til butikschefen vil din primære opgave være at servicere og vejlede kunderne i det rette valg af brudekjole, festtøj og accessoires. Fokus vil være på at sikre den fortsatte vækst, uden at gå på kompromis med den gode og unikke kundeoplevelse.

Daglige arbejdsopgaver vil være

  • Salg og rådgivning til alle kunder
  • Ansvar og indflydelse på butikkens daglige drift
  • Efterlevelse af salgs mål og fokus på mersalg
  • Optimal visuel præsentation af kollektioner
  • Planlægning og udførelse af aktiviteter/happenings i samarbejde med butikschefen

Profil og kvalifikationer:

Du er udadvendt, smilende og tillidsvækkende i din dialog med kunderne. Du forstår at arbejde selvstændig, har orden sans samtidig med at du formår at have mange bolde i luften. Du er en teamplayer med et positivt og smittende humør og kan lide en uformel omgangstone med både kunder som kolleger.

Har du den rette indstilling og attitude, er din baggrund er ikke afgørende, men du har formentlig erfaring fra detailhandel eller servicebranchen, hvor både salg og den personlige kunderelation er i fokus. Du formår i din vejledning og rådgivning at sætte dig ind i kundernes behov og derigennem skabe den optimale kundetilfredshed.

Der er tale om en spændende og udfordrende stilling på 20 til 35 timer, hvor du med dit engagement og motivation er med til at skabe en sjov og god arbejdsdag. Du tilbydes gode arbejdsforhold samt løn efter kvalifikationer.

Kontakt:

Finder du ovenstående interessant, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til Dorte Kobel dks@lilly.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorte Kobel på mobil 28 77 67 38.

Samtaler afholdes løbende og stillingen forventes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Antal ledige stillinger:
1