Institutionsleder til en selvejende integreret institution i Charlottenlund


Institutionsleder til Elmegården, en selvejende integreret institution i hjertet af Charlottenlund

I Elmegården er legen i centrum med afsæt i et omsorgsfuldt og inkluderende fællesskab. Høj faglighed, inkluderende relationer og engagement er kendetegnende for den selvejende institution. Dette er muligheden for den inspirerende og visionære institutionsleder, der kan lede med fokus på fællesskabet.

Om stillingen

Du vil få det overordnede ansvar for den daglige drift af Elmegården, en velfungerende selvejende institution der består af en vuggestue og en børnehaven, med tre stuer i hver afdeling. Du vil få det ledelsesmæssige ansvar for en kompetent personalegruppe bestående af 18 medarbejdere, der brænder for hverdagen og det pædagogiske arbejde. Som institutionsleder står du for en sikker drift og udvikling af institutionen, du har børnetimer, og du skaber det gode arbejdsmiljø, hvor der er plads til faglig udvikling. Institutionslederen faciliterer ligeledes det gode samarbejde med bestyrelsen.

Om Elmegården

Vi er en selvejende, integreret institution med plads til 31 vuggestuebørn og 54 børnehavebørn. Vuggestuen og børnehaven er opdelt i hver sin afdeling, men vi er ét fælles hus, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden på tværs.

Legen er i centrum i Elmegården. At lege i et rummeligt og inkluderende fællesskab, ser vi som en af de vigtigste brikker i det gode børneliv. Vi har hjertevarme, plads til forskellighed og fokus på det enkelte barn. Personalegruppen er engagerede og rummer høj faglighed samt bred diversitet. Fællesskab, nærværende relationer, omsorg, anerkendelse og hverdagsglæde er det fundament, hvorpå vi står.

Elmegården ligger i rolige omgivelser, og har rummelige og velfungerende faciliteter, både indendørs og udendørs. Institutionen er omringet af skøn natur, tæt ved både skov og strand. Der er bus til døren og kun fem minutter til nærmeste S-togsstation. Vores gode placering gør, at det er nemt at komme hertil, hvilket giver rig mulighed for udflugter og naturoplevelser.

Om dig

Vi forventer at du har følgende faglige kompetencer

- er uddannet pædagog
- har erfaring fra både vuggestue og børnehave
- har erfaring som leder eller souschef i en børneinstitution og/eller har lederuddannelse
- har erfaring med personaleledelse samt økonomistyring

Vi forventer særligt at du

- har forståelse og respekt for kerneopgaven
- er god til at kommunikere med medarbejdere og forældre
- er visionær og fortsætter arbejdet med de styrkede læreplaner
- er en synlig leder, der sætter struktur og rammer for den pædagogiske praksis
- er lydhør og sikrer opbakning på alle planer til forankring af mål og visioner
- er et empatisk menneske, der skaber ro og har et anerkendende menneskesyn
- som leder samler på tværs af de to afdelinger, og bringer personalegruppens kompetencer i spil til gavn for kerneopgaven og den faglige udvikling i institutionen

Som den nye institutionsleder af Elmegården får du mulighed for at drive en velfungerende, selvejende institution og videreudvikle den høje faglighed som kendetegner den nuværende personalegruppe. Ligeledes vil du som den nye institutionsleder selv kunne være med til at definere hvordan en evt. udvidelse af ledelsen skal sættes ift. en afdelings- eller souschef stilling til at støtte udviklingen af institutionen.

Som institutionsleder i Elmegården bliver du en del af et leder-fællesskab med ledere fra andre selvejende institutioner i Gentofte kommune og vil ligeledes kunne finde faglig sparring igennem Gentofte Børnevenner.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst, efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation
Der indhentes straffe- og børneattester ved ansættelse indenfor børne- og ungdomsområdet i Gentofte Kommune.Bemærk venligst at ansættelse sker under forbehold af godkendelse fra Gentofte Kommune.

Ansøgning

Vi holder løbende samtaler, og lukker stillingsopslaget når den rette er fundet. I ansættelsesprocessen vil der være flere samtalerunder, samt der indhentes referencer. Vi ønsker stillingen besat senest d. 1. august.
Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnicitet, religion mv..

Antal ledige stillinger:
1