Er du vores nye kok?


Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte i Restaurant stuen th. og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser. 

 

  • Du er klar til at tage ansvar
  • Stor passion for mad og gode råvarer
  • Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst

 

Vi tilbyder:

  • Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer
  • Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø
  • En uformel arbejdsplads i konstant udvikling

 

Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend.

Opstart hurtigst muligt

Antal ledige stillinger:
1