Forretningsorienteret og analytisk økonomichef til servicevirksomhed i fuld udvikling


Vi assisterer Himmerland Golf & Spa Resort i søgningen efter ny forretningsorienteret og analytisk økonomichef. 

Hos Himmerland Golf & Spa Resort bliver du en af drivkræfterne bag Himmerland Golf & Spa Resorts udvikling og drift af forretningen. Du bliver en del af en organisation, hvor samarbejde, fælles mål og en familiær kultur danner rammen om at levere unikke og nære oplevelser for alle, der besøger stedet.

Som økonomichef får du det overordnede ansvar for økonomifunktionen i virksomheden og fungerer som tæt sparringspartner til den administrerende direktør i relation til såvel drift som udvikling af forretningen.

En af de væsentligste opgaver bliver at holde overblik over den økonomiske struktur i virksomheden, sikre et validt datagrundlag samt skabe en transparent økonomisk struktur til fortsat optimering af virksomhedens drift.

Det samlede ansvar for økonomichefen omfatter opgaver på både operationelt og strategisk niveau inden for følgende områder: 

  1. Fortsat udvikling af økonomifunktion
  2. Regnskab og rapportering
  3. Budgettering
  4. Business controlling (performance)
  5. IT og forretningsgange
  6. Forretningsudvikling  

Opgaverne kan således relateres til udvikling af forretningen og forankring i driften, og økonomifunktionen agerer i høj grad som en analyse- og go-to enhed over for den øvrige organisation, samt som serviceenhed overfor stedets gæster, forretningsforbindelser og interessenter, herunder husejere, golfmedlemmer, private såvel som erhvervsrelationer.

Du kommer formodentlig fra en lignende stilling som økonomiansvarlig i en virksomhed relateret til oplevelses- eller servicebranchen, hvor kunderne er såvel B2B som B2C.  Erfaring med optimering, tilpasning og vækst på top- og bundlinje vægtes højt. Du har en bred, helhedsorienteret forretningsforståelse orienteret mod hele værdikæden såvel som mod interessenter og omverden.

Uddannelsesmæssigt har du relevant økonomisk uddannelse , fx  cand. merc. eller HD og måske udspringer dit arbejdsliv fra revisionsbranchen. Du har god erfaring i anvendelsen af IT, som understøttelse af forretningsprocesserne.

Som person går du forrest, du er en synlig, struktureret og en forretningsorienteret person, som gerne holder fast og udfordrer ledelsen og øvrige kolleger i spørgsmål vedrørende forretningens økonomiske og strategiske retning. Du bliver en central sparringspartner og tæt kollega til resten af organisationen og bidrager med relevante data til beslutningsstøtte og videre udvikling af forretningen.Antal ledige stillinger:
1


Vigtige datoer

Offentliggjort den:
28. november 2019
Ansøgningsfrist:
23. januar 2020
Ansættelsesdato:
Snarest muligt

Virksomheden tilbyder

Ansættelsesform:  Fastansættelse
Ugentlig arbejdstid:  Heltid
Vilkår:  Almindeligt job

Kontaktpersoner

Claus Bech Nielsen
Mobil: +45 31 31 67 76
claus@jobinnovation.dk

Arbejdsgiver

Himmerland Golf & Spa Resort
Lars Larsens Vej 1
9640 Farsø

Ansøgning

Søg via virksomhedens hjemmeside

Annonce ID

5079946