Jydsk Tagteknik A/S
Greve

Byggeleder søges hurtigst muligt

Kunne du tænke dig at blive en del af et ungt og dynamisk team og få indflydelse på hele byggeprocessen, lige fra at være på byggepladsen til at have ansvaret for økonomien? Og er selvstændighed, faglig stolthed og sund fornuft en naturlig del af din personlighed? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Jydsk Tagteknik A/S består af kompetente og engagerede kolleger, som er parate til at være dine sparringspartnere. Vores organisationsstruktur er flad, tonen er uformel og du vil opleve, at der er kort vej fra tanke til handling. Vi forventer, at du kan leve op til det ansvar, der følger med udførelsen af kompliceret renovering.

Opgaven

Du får en alsidig rolle, og vil komme til at favne hele byggeprocessen, lige fra at være på byggepladsen til mere overordnede opgaver som økonomi. Du vil få ét eller flere projekter, afhængig af projekternes størrelse. De primære opgaver vil være:

Byggelederopgaver

  • Byggeledelse og økonomisk ansvar og rapportering for byggesager fra projektering til aflevering
  • Samarbejde med egne håndværkere, underentreprenører og øvrige byggeledere
  • Afholdelse af møder med vores kunder, rådgivere, og arkitekter
  • Ledelse, planlægning og forhandling
  • Medvirke til projektoptimering
  • Kvalitetssikring
  • Planlægning af/og gennemførelse af byggesager
  • Projektoptimering, tilsyn og sikkerheden på byggepladsen
  • Tidsplanlægning, opfølgning og evaluering

Din profil

Din faglighed har du erhvervet via en relevant teoretisk uddannelse som f.eks. tømrer, bygningskonstruktør eller bygningsingeniør og du har stor erfaring i tagløsninger. Du har gerne erfaring med forskelligartede projekter og opgaver, og du kan lide den variation det giver i dit arbejde.

Din arbejdsstil er præget af systematik, struktur og opfølgning.

Som person er du imødekommende og har nemt ved at danne relationer. Du er særligt god til positiv opfølgning via dialog med forskellige byggesagsaktører, derfor er dine kommunikative evner vigtige. Du er forhandlingsvant og har gennemslagskraft, hvor det er nødvendigt, og skaber de gode løsninger både for os og vores samarbejdspartnere.

Du trives med en hverdag med både papirarbejde på kontoret og byggeledelse på pladsen.

Vores sætning - Altid Konstruktiv – er et løfte vi giver hinanden. Vi ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, som leverer som aftalt. Vi forventer, at du ligesom os, trives ved og sætter stor pris på ordentlighed og gode værdier.

Vi iværksætter flere aktiviteter, som styrker og støtter op om fællesskabet, og der er kort vej fra tanke til handling grundet vores flade organisationsstruktur.

Hvis du synes ovenstående lyder spændende, så fremsendes ansøgning herunder CV til nedenstående. Samtaler bliver afholdt løbende.

Michael Ottosen
Afdelingsleder Greve
E-mail: mo@jydsktagteknik.dk
Klik ind på: www.jydsktagteknik.dk