Pædagog til Eskilhus og Sønderstrupvej, en del af Granhøjen

Kirke Eskilstrup

Banker dit pædagoghjerte for mennesker med sociale og psykiske udfordringer? Og bliver du halv meter højere, når du ved, du gør reel forskel?

Så bliv vores nye kollega på Eskilhus eller Sønderstrupvej. Her udfylder du nemlig en uundværlig rolle, når du er med til at understøtte de små øjeblikke.

En del af noget større – en meningsfuld hverdag

Som medarbejder hos Granhøjen, bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi arbejder sammen om at skabe de absolut bedste rammer for vores beboere. Hos Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer eller diagnoser – og vi tror på, at du kan gøre en forskel sammen med os.

Du kan læse mere og møde dine kommende kollegaer her.


Vi er et etableret team – og der er plads til dig.

Fundamentet for vores arbejde er de systemiske og narrative værdier, hvor beboeren er ekspert i eget liv og kan tage medansvar for egen behandling. I praksis betyder det, at vi arbejder på at skabe en dagligdag med forudsigelighed og praktiske gøremål, som vi og beboerne kan samles om.

Ud over praktiske gøremål med beboerne, værdsætter vi også initiativ til aktiviteter med beboerne – det kunne være en løbeklub, pizzaaften osv.

”Når man er nysgerrig på beboerne, ser man de små åbninger – og deres håb og drømme. Det er i det øjeblik man kan hjælpe dem på vej.” - Maria Loberg, din nye afdelingsleder


Du står aldrig alene - du bliver en del af et fagligt team og en større koncern. Derudover bliver du en del af et botilbud, hvor sparring er i højsæde og vi prioriterer udvikling.


Derudover kommer du også til at:

  • Udarbejde daglig dokumentation.
  • Koordinere den socialfaglige indsats ift. handleplansmål.
  • Deltage i opfølgningsmøder, hvor du evaluerer udviklingen og aftaler eventuelle nye indsatsmål.
  • Varetage kontaktpersonsfunktionen.

Vær’ med til at gøre en forskel

Det, der virkelig motiverer dig, er lysten til at arbejde med mennesker med psykiske og sociale udfordringer. Vi forstiller os, at du har styr på dokumentationskravet, handleplaner og delmål for dit fagområde, og du trives med ansvar.

Og så har du:

  • En uddannelse som Pædagog. Er du snart færdig med din uddannelse, hører vi også meget gerne fra dig.
  • Kørekort
  • Erfaring med målgruppen er en fordel, men ikke et krav.


Du tilbydes en fastansættelse på 37t/ugen. Du får et fast vagtrul med både korte og lange vagter, samt arbejde hver 2. weekend.

Du er vores nye kollega, er du ik´?

Så send dit CV og din ansøgning via linket nedenfor – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i teamet og håber på en hurtig ansættelse.

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i Afdelingsleder Maria Loberg på telefon 30341133 eller på mail malj@granhojen.dk.

Vi anvender elektronisk rekruttering, og modtager derfor ikke ansøgninger via mail eller fysisk post. Du finder ansøgningslinket i bunden af opslaget.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Se, hvad dine nye kollegaer synes om GRH

Vi giver mennesker et holistisk recovery-forløb

Hos Gran Recovery and Health har vi i mere end 35 år hjulpet mennesker med psykiske lidelser med at forme en meningsfuld og tryg hverdag.

Når man er nysgerrig på beboerne, ser man de små åbninger – og deres håb og drømme. Det er i det øjeblik man kan hjælpe dem på vej.

Sabina
Sabina

3 B'er

Ud fra grundprincippet om, at både bolig, behandling og beskæftigelse har en samlet behandlende effekt, tilpasser vi vores tilbud, så de tilgodeser den enkeltes behov.

01

Botilbud

I sanselige omgivelser fordelt over Odsherred og Midtsjælland danner vores hyggelige botilbud rammen om tilværelsen for vores beboere.

02

Behandling

I tæt samarbejde med den enkelte beboer og den anbringende kommune skræddersyr vi specialiserede behandlingstilbud. Vi tilbyder desuden indlæggelse og ambulant behandling af psykiatriske problematikker til privatpersoner på Skovhus Privathospital.

03

Beskæftigelse

Alle har brug for at mærke følelsen af at bidrage til fællesskabet. Derfor er beskæftigelse en del af behandlingen hos os. Vores beboere kan fx arbejde i gårdbutik eller komme i lærlingeforløb i vores egen entreprenørvirksomhed, Mator.

Et kig ind i en hverdag hos GRH

Mere end bare en arbejdsplads

Samarbejde og fællesskab er nøgleord, der beskriver din nye arbejdsplads. Her er du ikke din egen lykkes smed. For vi lykkes først, når vi alle sammen lykkes. Du får nemlig kolleger, som altid har din ryg – og de træder til, hver gang, du har brug for det.

Hos os spiller du en vigtig rolle i at hjælpe mennesker med psykiske lidelser med at turde forbinde til omverdenen – altid ud fra den grundtanke, at mennesker er andet og mere end deres diagnoser.

Mød en kollega

Vores afdelinger

Se andre ledige stillinger

Ledige stillinger

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.