estron a/s
Them

Sales Director, Audio & Communication

Brænder du for internationalt salg og er du verdensmester i at skabe vækst med nye og stærke relationer i B2B-markedet inden for Audio & Communication? Har du erfaringer med kommunikationsløsninger indenfor Security/industri eller professionel lyd i musikindustrien? Så er der en enestående mulighed for et job med stort udviklingspotentiale hos estron a/s i Them ved Silkeborg.

Vi udvider vores salgsgruppe og søger en kommerciel kollega, som brænder for det værdiskabende salg, den gode og relationsskabende kundedialog og en kollega som vil være en proaktiv del af en salgsafdeling, hvor vi udfordrer og støtter hinanden for at skabe de bedste resultater.

estron a/s er i en rivende udvikling og søger en Sales Director med selvstændigt og udførende salgsansvar for forretningsområdet Audio & Communication. Der er tale om en spændende stilling i et internationalt miljø, hvor du skal bygge videre på den positive udvikling og etablere nye stærke kunder/partnerskaber med afsæt i estrons unikke produkter og kompetencer.

Som Sales Director

får du en udadvendt rolle i en international virksomhed, der gennem 30 år har udviklet specialiserede og globalt anerkendte produkter og kompetencer. Du skal proaktivt og selvstændigt identificere nye potentielle partnere, der enten kan anvende estrons færdige produkter eller udvikle nye produkter/løsninger, som er baseret på de unikke kompetencer og specialer. Den eksisterende kundeportefølje og pipeline skal vedligeholdes og kontinuerligt udbygges.

Stillingen omfatter blandt andet følgende

  • Salgs- og omsætningsansvarlig for alle kunder indenfor forretningsområderne Audio & Communication
  • Indgå i det samlede salgsteam sammen med Sales Director, Hearing, og konstruktivt bistå til kundehåndtering
  • Planlægge og deltage på messer samt kundebesøg, primært i udlandet
  • Udarbejdelse og indfrielse af omsætningsbudgetter
  • Udarbejdelse af Business Cases / Pre-gate dokumenter til brug for prioritering og evt. udvikling af nye kundespecifikke projekter
  • Udvikle og optimere på kunderelationer indenfor forretningsområdet Audio & Communication
  • Kontraktforhandlinger i henhold til rammebetingelser
  • Udarbejdelse af tilbud og priser indenfor forretningsområdet– efter behov - i samarbejde med COO og Chief Technologist. Ved større kontrakter og eventuelt efter i behov i samarbejde med CEO
  • Bidrage til en positiv udvikling af estrons dækningsbidrag

Sammen med intern salg og marketing skal du sikre den optimale håndtering af kunder og markedsføring til understøttelse af vækstambitionerne.

Du er kunde- og salgsorienteret

og kæmper altid målrettet og fokuseret på at vinde nye partnerskaber samt udvikle allerede eksisterende. Du har adskillige års erfaring med professionelt salg i et B2B-marked, gerne med salg af specialiserede tekniske produkter/komponenter.

Du trives i en mellemstor virksomhed, hvor fleksibiliteten og en positiv indstilling har stor betydning – ligesom evnen til at tage ansvar. Desuden er du er en god og konstruktiv sparringspartner sammen med hele salgsteamet og den øvrige ledergruppe.

Du får en meget selvstændig og afvekslende hverdag, hvor du har ansvaret for selv at tilrettelægge tiden. Da mange af vores kunder er i USA må du påregne at have møder afstemt med denne tidszone.

Hvem er du

Du har som minimum 5 års erfaring med selvstændigt opsøgende salg i et B2B-marked med tekniske produkter, hvor du trives med opsøgende salg og identificering af nye potentielle kunder/partnere. Tillige tænker du hele tiden kommercielt og du begår dig hjemmevant hos både etablerede kunder samt mindre opstartsvirksomheder.

Det vil være en fordel, hvis du allerede har erfaring inden for professionel lyd. Gerne også erfaring med salg af produkter til sikkerhedsbranchen. Endvidere vil det være en fordel hvis du selv har personlig erfaring med brugen af lyd- eller kommunikationsløsninger.

Det forventes at du er initiativrig og tager ansvar for at nå i mål med opgaverne, herunder at du er struktureret og får fulgt dine aftaler til dørs.

Du er en stærk og troværdig kommunikator – både mundtligt og skriftligt – og kan formidle tekniske produkter og løsninger ubesværet.

Naturligvis har du økonomisk forståelse for forretning og kundekontrakter samt gennemslagskraft til at holde fast til opgaven til den er løst.

Du behersker engelsk ubesværet i både skrift og tale samt arbejder ubesværet i IT-systemer.

Arbejdssted vil være på hovedkontoret i Them. Rejseaktivitet skal påregnes.


Om estron

estron a/s er en førende udvikler og producent af mikro komponenter indenfor høreapparater, audio, kommunikation og sikkerhedsindustrien. Som specialist på udvalgte produktområder har estron a/s stærke og langvarige partnerskaber med alle de store producenter indenfor de forskellige forretningsområder. Med 30 års erfaring og solide resultater har estron kontinuerligt leveret produkter af højeste kvalitet til glæde for alle kunder.

I koncernen er der 400 ansatte med produktion i Danmark og Vietnam. På hovedkontoret i Them er der 30 kollegaer, som arbejder tæt sammen om at nå de strategiske målsætninger. Samarbejdet er præget af stor tillid til hinanden, altid godt humør samt fokus på altid at sikre den gode kundeoplevelse.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.