estron a/s
Them

Dygtig og kreativ produktionsmedarbejder søges til produktmodning og produktion

estron a/s er i rivende udvikling. Vi specialiserer os inden for ultrasmå tråd-, kabel- og konnektorløsninger og er en professionel leverandør til høreapparatindustrien og audio branchen. Innovation er vigtigt, og vi udvikler til stadighed nye produkter. Udviklingen foregår i projekt teams med tæt samarbejde mellem ingeniører/projektledere og produktionen. Kvalitet, service og leveringsoverholdelse er altafgørende parametre, ligesom vi lægger stor vægt på samarbejde og faglighed. Læs mere på www.estron.dk / www.linum.dk.

Vil du være med til at skabe og drive produktmodning af konnektorstik og basisproduktion af tråde til høreapparater samt bidrage til den team orienterede fleksible produktion af unikke løsninger til høreapparat- og audioindustrien?

Er du kreativ, fingersnild og god til forskelligartede opgaver der hvor der er behov? Er du samtidig teamplayer og klar til at træne dine kompetencer for at kunne præstere i et fleksibelt produktionsteam i en omskiftelig hverdag? Så er det muligvis dig, vi søger til denne spændende stilling hos estron a/s i Them.

Der er travlt hos estron a/s, og vi søger derfor en dygtig team-orienteret produktionsmedarbejder med sans for kvalitet og detalje til deres team i produktionen. Der er primært tale om at medvirke i fremstillingen af kundetilpassede løsninger, hvor prototyper og prøver bliver udviklet og modnet, før de bliver sat i produktion. Opgaver indenfor kvalitetskontrol samt opstilling/omstilling af maskiner vil også være en del af jobbet. Der er yderligere gode muligheder for at bredde sig til andre typer af opgaver i Produktion/Lager/Kvalitet afhængig af kompetencer.

Dine arbejdsopgaver:

  • Produktmodning ved fremstilling af prototyper og testemner.
  • Kvalitetstjekke produkter med diverse måleudstyr.
  • Daglige driftsopgaver som indgangskontrol af varer fra leverandører og datterselskaber
  • Opstilling/omstilling af maskiner, samt løbende kontrol af produkter.

estron tilbyder et job:

  • Innovativt og kreativt miljø med bred støtte fra kolleger
  • Med en bred kontaktflade i organisationen, hvor der samarbejdes på tværs
  • Hvor der arbejdes med internationalt anerkendte produkter og brands inden for branchen
  • I en mindre virksomhed, hvor der er god mulighed for at udvikle sig i sparringen med kolleger

Kvalifikationer og kompetencer

Du kommer med relevant erfaring eller uddannelse. Du er udpræget teamplayer med sans for detaljerne og leverer produktet korrekt hver gang. Du er systematisk og struktureret i din tilgang til dit arbejde og sætter en ære i at aflevere veldokumenterede rapporter. Det er en fordel med kendskab til fremstilling af prototyper, og grundlæggende principper i maskinpasning og et interessant plus ved kendskab til måleteknik og/eller lagerrutiner.

Du kan analysere, forstå og agere, når det er nødvendigt, og har dermed en god kvalitetsforståelse. Derudover har du let ved at håndtere små fine emner og har evt. været vant til det fra en tidligere stilling f.eks. inden for elektronik, høreapparat eller audio industrien.

Du er vellidt som kollega og tager ansvar for at komme i mål med dine og dine kollegers opgaver som en god teamplayer. Derudover er du omstillingsparat, åben, positiv og nysgerrig på at lære.

Praktiske oplysninger

Hos estron a/s tilbyder de en spændende, alsidig og udfordrende stilling i en flad og dynamisk organisation, hvor du vil få indflydelse på egen hverdag samt faglig sparring i et kompetent team.

Arbejdssted i Them.

Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale og fjerner opslaget, når vi har fundet rette kandidat til stillingen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.