Pædagog til botilbud i Sorø, en del af Granhøjen Midt Sj.

Er du uddannet pædagog? Og ønsker du en stilling, hvor du har stor frihed og kan gøre en reel forskel i en 1-1 funktion?

Så er du vores nye kollega i Granhøjen, som er en del af koncernen Gran Recovery and Health.

”Vi står klar til at byde dig velkommen omkring bordet – et bord hvor faglighed, fællesskab og tryghed allerede er på menukortet. Og vi står klar til at byde dig og din pædagogiske faglighed velkommen.”
siger Diana, din nye teamkoordinator

Vi hjælper mennesker ind i en meningsfuld hverdag

I Granhøjen tilbyder vi bolig, behandling og beskæftigelse til voksne med fysiske og psykiske vanskeligheder. Vi tror på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer eller diagnoser – og vi tror på, at du kan gøre en forskel sammen med os.

Du kan læse mere og møde dine kommende kollegaer her.

Bliv en del af et fællesskab

Du bliver en del af et engageret team, hvor fællesskab og opmærksomhed på hinanden er i højsædet. Selvom du primært vil arbejde i en 1-1 funktion, er du aldrig langt fra dine kolleger, da der er tre bosteder under samme afdeling indenfor 500m afstand.

Derudover bliver det dig der:

  • Udarbejder daglig dokumentation.
  • Koordinerer den socialfaglige indsats ift. handleplansmål.
  • Deltager i opfølgningsmøder, hvor du evaluerer udviklingen og aftaler eventuelle nye indsatsmål.
  • Varetager kontaktpersonsfunktionen.

Hver 4. uge mødes vi til personalemøde, hvor der desuden er ekstern faglig supervision på programmet hver 3. måned.

En stilling med stor frihed

Sorø består af 3 bosteder med beboere indenfor autisme- og skizofrenispektret. Der vil i stillingen være stor grad af frihed, medansvar og involvering. Vi arbejder med Low Arousal og ud fra en systemisk narrativ tilgang. Det er metoden bag alt, vi gør, og den måde vi er i verden.

Du kommer til at arbejde 2-3 gange om ugen á 13 timers vagter. Du får derfor en masse frihed ved siden af arbejdet til præcis dét, du elsker at bruge din fritid til. Der vil forekomme weekendarbejde hver 2-3 uge.

Derudover kan vi tilbyde:

  • En arbejdsplads, der giver mulighed for at øge din viden og kompetencer indenfor psykiatrien.
  • Løbende kompetenceudvikling, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet.
  • Et godt arbejds- og læringsmiljø med gode kollegaer og stærkt fællesskab.
  • Løn efter kvalifikationer, samt pension og sundhedssikring.

Du er vores kommende kollega, er du ik?

Så send dit CV og din ansøgning via linket nedenfor – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i teamet og håber på en hurtig ansættelse.

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i afdelingsleder Rina Schimmell på Tlf. 5060 2960.

Vi anvender elektronisk rekruttering, og modtager derfor ikke ansøgninger via mail eller fysisk post. Du finder ansøgningslinket i bunden af opslaget.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

Se, hvad dine nye kollegaer synes om GRH

Vi giver mennesker et holistisk recovery-forløb

Hos Gran Recovery and Health har vi i mere end 35 år hjulpet mennesker med psykiske lidelser med at forme en meningsfuld og tryg hverdag.

Når man er nysgerrig på beboerne, ser man de små åbninger – og deres håb og drømme. Det er i det øjeblik man kan hjælpe dem på vej.

Sabina
Sabina

3 B'er

Ud fra grundprincippet om, at både bolig, behandling og beskæftigelse har en samlet behandlende effekt, tilpasser vi vores tilbud, så de tilgodeser den enkeltes behov.

01

Botilbud

I sanselige omgivelser fordelt over Odsherred og Midtsjælland danner vores hyggelige botilbud rammen om tilværelsen for vores beboere.

02

Behandling

I tæt samarbejde med den enkelte beboer og den anbringende kommune skræddersyr vi specialiserede behandlingstilbud. Vi tilbyder desuden indlæggelse og ambulant behandling af psykiatriske problematikker til privatpersoner på Skovhus Privathospital.

03

Beskæftigelse

Alle har brug for at mærke følelsen af at bidrage til fællesskabet. Derfor er beskæftigelse en del af behandlingen hos os. Vores beboere kan fx arbejde i gårdbutik eller komme i lærlingeforløb i vores egen entreprenørvirksomhed, Mator.

Et kig ind i en hverdag hos GRH

Mere end bare en arbejdsplads

Samarbejde og fællesskab er nøgleord, der beskriver din nye arbejdsplads. Her er du ikke din egen lykkes smed. For vi lykkes først, når vi alle sammen lykkes. Du får nemlig kolleger, som altid har din ryg – og de træder til, hver gang, du har brug for det.

Hos os spiller du en vigtig rolle i at hjælpe mennesker med psykiske lidelser med at turde forbinde til omverdenen – altid ud fra den grundtanke, at mennesker er andet og mere end deres diagnoser.

Mød en kollega

Vores afdelinger

Se andre ledige stillinger

Ledige stillinger

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.