WASYS A/S
Roskilde

Salgsingeniør for Sjælland og øerne

Hos WASYS A/S har vi specialiseret os i at styre, overvåge og flytte vand. Med mere end 100 års samlet erfaring indenfor forsyningsbranchen, har vi tilegnet os kompetencerne til at gennemføre projekter med succes og til den aftalte tid og pris. Vi leverer gennemtestede systemer, solide løsninger og et stærkt partnerskab – og vi har succes! Derfor søger vi nu endnu en medarbejder der vil med på WASYS-holdet.

Du skal i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger videreudvikle salget indenfor WASYS A/S’ produkter og løsninger til primært vand-, spildevand- og fjernvarmesektoren på Sjælland og øerne. Ved at udvikle samarbejdet med den eksisterende kundekreds og ved at etablere gode og tætte relationer til nye relevante kunder, er du en afgørende aktør i udviklingen af salget i WASYS.

Dine opgaver vil være:

 • Afholde salgsmøder med nye og eksisterende kunder indenfor segmenterne
 • Markedsføre WASYS’ produktportefølje på messer, udstillinger og kundeseminarer
 • Indgå som en del af Backoffice-funktionen på kontoret i Roskilde som indebærer:
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Oprettelse af ordre og løbende opfølgning og evaluering på leverancer til kunder.
 • Deltage ved større udbud med udarbejdelse af tilbudsbeskrivelse m.m.
 • Teknisk sparring med dine kollegaer
 • Feedback til produktudvikling omkring marked trends

En typisk arbejdsuge vil være med tre dage på ”landevejen” med kundebesøg og to dage på kontoret i Roskilde til BackOffice opgaver. Ved at have en tæt daglig kontakt til kundegruppen, vil du sikre det daglige salg med henblik på at nå budgetter og opstillede mål.

Du har formentlig en teknisk baggrund med et kommercielt mindset

Som salgsingeniør er du først og fremmest motiveret af at vedligeholde eksisterende kunder samt opsøge nye kundeemner, og du ved, hvordan man lukker et salg. Du kan bruge din udadvendte og imødekommende personlighed til at skabe gode relationer på flere niveauer.

Derudover forventer vi, at du:

 • er smilende, serviceminded og lydhør, og du trives med en høj grad af selvstændighed
 • har et godt overblik og kan håndtere flere igangværende opgaver samtidig
 • er ansvarsbevidst, struktureret og omhyggelig i udførelsen af arbejdet
 • er god til at koordinere og kommunikere med kunder, leverandører og kollegaer
 • har et godt drive, er engageret og har en positiv tilgang til dine opgaver
 • du taler og skriver flydende dansk og behersker engelsk i skrift og tale
 • du har en god flair for IT.

Du har minimum 3 års erfaring med salg af tekniske produkter til forsyningsvirksomheder eller tilsvarende. Du har over disse år oparbejdet viden om el-tekniske komponenter og løsninger. Du er i dag salgsingeniør/Key Account manager eller sidder måske i en intern salgsfunktion og brænder for at komme endnu tættere på kunden. Du har måske erfaring med større udbud/EU-udbud og kan selv være tovholder på udbud i dit område.

Andre forhold:

Du bliver del af en økonomisk solid virksomhed, der har tradition for at præstere flotte resultater. Du kommer til at arbejde med en unik portefølje af kvalitetsprodukter til vand, spildevand- og fjernvarmebranchen. WASYS’s udvikler selv produkter via datterselskabet ACOWA hvorfor indflydelse på produkter og udvikling er muligt.

WASYS A/S er en virksomhed der værdsætter teamånd, og vi lægger stor vægt på at have det sjovt selvom vi har travlt. Du tilbydes en attraktiv lønpakke med fast løn efter kvalifikationer samt tilhørende bil-ordning. Du har formentlig bopæl på Sjælland, så du er centralt placeret i forhold til kunder og kontoret.

Vi opfordrer både mænd og kvinder til at søge stillingen.

Vi har base i Roskilde, men vores kunder er i hele landet og vores succes tager os også ud på eksportmarkedet. Vi flyttede i vores nye domicil i Roskilde i foråret 2021.

Arbejdet kan til tider kræve overnatninger, samt deltagelse på diverse udstillinger og messer.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Niels Mølgaard på tlf. 25752461

Søg via knappen "Ansøg" på denne side.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.