Ejendomstekniker til ejendomme på Vestegnen og i Roskilde

Brænder du for ejendomsdrift, og har du øje for god kvalitet og service? Sætter du en dyd i god beboerpleje og samarbejde med eksterne håndværkere? Så er du måske vores nye ejendomstekniker til vores ejendomme på Vestegnen og i Roskilde.

I AKF er vores beboere altid i centrum, og det er vores fornemmeste opgave som driftsafdeling at servicere vores lejere på bedst mulige vis. Du har som ejendomstekniker således mandat til at yde den bedst tænkelige service for både beboere og erhvervslejere.

Henrik Bomholt, driftschef

Ikke to dage er ens

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver med gode muligheder for ansvar og udvikling. Du bliver tilknyttet vores team Vestegnen, hvor du sammen med dygtige kollegaer skal tilse vores ejendomme i Brøndby, Hedehusene og Trekroner, der omfatter såvel bolig som erhverv.

Dine primære arbejdsopgaver er at:

  • sikre, at ejendommene altid er pæne og præsentable
  • vedligeholde grønne områder
  • udføre drifts- og reparationsopgaver samt servicere vores beboere
  • bestille og kvalitetssikre eksterne håndværkeres arbejder
  • gennemføre ind- og fraflytningssyn
  • andre forefaldende opgaver

Vi kan tilbyde dig

  • en attraktiv lønpakke med overenskomst og sundhedsordning
  • et spændende og afvekslende job med høj grad af indflydelse
  • daglig gang på en uhøjtidelig arbejdsplads med gode kollegaer og et godt socialt fællesskab
  • en arbejdsplads hvor vi vægter fællesskab højt og holder af at mødes til sociale arrangementer, såsom fredagsbar, sommerfest, julefrokost, julebanko, fastelavn og ikke mindst vores traditionelle studieture til udlandet.

Erfaren og serviceminded

Du må meget gerne være uddannet ejendomsservicetekniker eller have en håndværksmæssig baggrund, hvor du har arbejdet med lignende driftsopgaver, men det er ikke et krav. Hvis du har et par års erfaring fra lignende stilling og har erfaring med i-Syn er det helt klart et plus.

Som person sætter du en ære i selvstændigt at løse dine opgaver med fokus på høj kvalitet. Du er god til at indgå i dialog med vores beboere og erhvervskunder, omgængelig og serviceminded. Du har et godt overblik og kan holde styr på flere opgaver på samme tid. Og så har du hænderne skruet rigtigt på, så du selv kan løse mindre håndværksmæssige opgaver.

Det er vigtigt, at du har lidt fornemmelse for IT, da både opgaver og lejerhenvendelser sker på smartphone eller iPad. Endelig er det et krav, at du har ren straffeattest og førerbevis til almindelig personbil.

Med samarbejde og bæredygtighed i centrum

Hos AKF står vi 80 kolleger klar til at byde dig velkommen. Vi er mange fagligheder samlet under samme tag, og vi arbejder alle sammen om at udvikle og drive spændende boligprojekter og erhvervsejendomme. Vores ejendomsportefølje består af godt 60 ejendomme centreret omkring Storkøbenhavn fordelt på boliger, kontorer, butikker, hoteller og lagere, og flere ejendomme kommer løbende til.

Interesseret?

Så send os din ansøgning og CV snarest muligt. Vi rekrutterer løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte driftschef Henrik Bomholt på 81 88 63 94 eller hbo@akfholding.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os

AKF er et ejendoms-, projektudviklings- og investeringsselskab, der udvikler og driver erhvervs- og boligejendomme samt investerer i danske service- og produktionsvirksomheder. Læs mere om os her.

Med samarbejde, kvalitet og bæredygtighed i centrum

Vi er 80 kolleger og mange fagligheder samlet under samme tag, og vi arbejder sammen om at udvikle og drive spændende boligprojekter og erhvervsejendomme. Vi har mere end 60 ejendomme (centreret omkring Storkøbenhavn) fordelt på boliger, kontorer, butikker, hoteller og lagere. Og flere ejendomme kommer løbende til.

AFK medarbejdere
AFK medarbejdere på byggeplads AFK medarbejdere på byggeplads

Trivsel & udvikling i AKF

Ikon - Udvikling

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor har vi kontinuerlig fokus på et godt, velfungerende arbejdsmiljø samt udvikling af den enkelte medarbejder.

Ikon - Ledelse

Ledelse spiller også en stor rolle hos os, fordi god ledelse er en forudsætning for at spille vores medarbejdere stærkest.

Ikon - Fællesskab

Vi bestræber os på at skabe et fællesskab præget af respekt og tillid, og derfor har vi også en række sociale arrangementer såsom fredagsbar, fester, gå-hjem-møder og studieture.