Disponent til GLS Express - Aarhus

Hinnerup

Sigma 8

Har du lyst til at være en del et engageret team, der koordinerer optimale ekspresløsninger for de mange kunder, der benytter Danmarks førende udbyder af ekspres-, kurer- og distributionskørsel? Trives du i en travl og afvekslende hverdag, hvor tid og overblik er afgørende faktorer – og kan du lide at tage ansvar?

Så er det måske dig, der skal være vores nye disponent, som sammen med 5 passionerede kolleger hver dag løser et kæmpe puslespil i en spændende virksomhed i stor vækst.

Sådan kommer din hverdag til at se ud

Som disponent i GLS Express A/S Aarhus håndterer du mange forskellige opgaver hver dag. Vi er løsningsorienterede af natur og tilpasser os de indkomne opgaver samtidig med, at vi holder fast i det gode købmandskab.

Du indgår i et team med en stor kontaktflade til kolleger, kunder og chauffører, når du navigerer mellem de mange ordrer på mail og telefon og koordinerer bilernes ture rundt på de danske og europæiske veje.

Vi stoler på, at du selvstændigt løser opgaverne, og du får stor frihed til selv at finde de gode, lønsomme og – ikke mindst – hurtige løsninger.

Arbejdstiden er 37 timer og ligger primært indenfor kontorets åbningstid, som er 06:45– 18.00. Derudover indgår du i en telefonvagt sammen med dine kolleger.

I GLS Express A/S har vi de sidste år oplevet en stor vækst. Det betyder, at din hverdag hos os vil være præget af konstant fart over feltet, og du går hver dag hjem med følelsen af, at du virkelig udretter noget.

En af de første ting, du vil mærke, er den helt specielle teamånd, der hersker hos os. Vi kommunikerer klart og tydeligt i alle henseender, og tonen kan derfor være direkte, når alle sidder på det yderste af stolen. Selvom vi kalder en skovl for en skovl, når det går rigtig stærkt, kan du altid regne med et kærligt skulderklap, faglig sparring, råd og hjælp fra dine gode kolleger.

Du får en fast plads på vores kontor på Sigma 8 i Hinnerup, hvor du sidder sammen med afdelingens supervisor og de øvrige disponenter.

Du er en teamplayer, der bevarer overblikket

Det er afgørende, at du trives i en travl hverdag og har evnen til at bevare overblikket og fleksibiliteten selv i hektiske situationer – og du formår at sammensætte den optimale løsning hver gang.

Derudover er du en teamplayer til fingerspidserne, da vi arbejder sammen som et hold. En sund portion humor, fleksibilitet og evnen til at trives i et uformelt arbejdsmiljø med respekt for hinanden vægtes højt.

Vi forestiller os, at du kommer med praktisk erfaring som enten disponent, kørselsleder, uddannet speditør eller lignende, men dette er ikke et krav.

Derudover besidder du:

  • en ansvarlig konkurrencementalitet
  • evnen til at træffe hurtige beslutninger på et sagligt grundlag
  • et højt energiniveau og et positiv mindset

Vi klæder dig naturligvis godt på til jobbet med vores professionelle introduktions- og onboardingforløb, hvor vi bl.a. har fokus på at etablere et solidt internt netværk.

Vi tilbyder

I GLS Express A/S kommer du ind i en virksomhed med et unikt fællesskab og en åben kultur, der hylder kreativitet og nye måder at tænke på. Dine input er forventede såvel som værdsatte, og du vil opleve en høj grad af medbestemmelse og ansvar i et arbejdsmiljø med fokus på trivsel.

Hos GLS er der rig mulighed for at udfolde dit potentiale, når vi understøtter din udvikling med GLS Academy og specialiserede uddannelser.

Glæd dig desuden til

  • sundhedsforsikring fra dag ét
  • lækker frokostordning
  • og vores aktive personaleforening, der inviterer både dig og din familie til hyggelige stunder med kollegerne på tværs af landet

Vil du være med til at koordinere ekspresløsninger sammen med os?

Send dit CV og besvar venligst ansøgningsspørgsmålene senest d. 13. maj 2024. Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne-Mette Brinch Wedsted, Supervisor på mobil 25 24 11 71. Det vil også være Anne-Mette, du vil referere til i hverdagen.

Forventet opstart vil være 1. juni 2024 eller efter anden aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

”Du bliver både set, hørt og mødt, hvis du søger udviklingsmuligheder eller medindflydelse”

”Du bliver både set, hørt og mødt, hvis du søger udviklingsmuligheder eller medindflydelse”

Nitharshan Karthigaseu, IT Project Manager

Hos GLS kommer du ikke i en kasse

GLS - Træd ind i fremtiden

Træd ind i fremtiden

Vi vil være den bedste aktør på markedet og sætte standarden.  Vi udfordrer det eksisterende og stræber efter at levere den bedste oplevelse, når vi forbinder mennesker og pakker. Det gør vi med omtanke for vores omverden, det hele menneske og et strategisk fokus på høj kvalitet og digitalisering.

GLS - Bliv en del af en unik kultur

Bliv en del af en unik kultur

Vi har en åben kultur, der hylder kreativitet og nye måder at tænke på. Du vil opleve en høj grad af medbestemmelse, ansvar og en sund balance mellem rammer og rum.

GLS - Udfold dit potentiale

Udfold dit potentiale

Vi er en arbejdsplads, hvor du med garanti kommer til at udvikle dig fagligt såvel som personligt. Undervejs i din ansættelse tilbyder vi blandt andet et bredt akademi, som understøtter vores strategi og kultur og giver os et fælles sprog.

GLS - Din trivsel er vores succes

Din trivsel er vores succes

Som medarbejder hos GLS kan du være tryg ved, at vi prioriterer din trivsel. Hvert år får alle en stemme i vores trivselsmåling, ligesom vi tilbyder individuelle udviklingssamtaler, der tager udgangspunkt i vores styrker. Dette sikrer, at vi konstant arbejder på at forbedre vores arbejdsmiljø og skabe en atmosfære, hvor du og dine kollegaer trives.

Mød Henriette, Assistant Head of Operations South

Mød flere af vores medarbejdere Se vores medarbejderfordele

Rekrutteringsprocessen

”Glæd dig til en grundig onboarding, hvor du bl.a. samles med alle nye ansatte på tværs af landet til to spændende dage med fokus på relationer og det, du bliver en del af.”

Rikke Gosmand, HR Advisor
Læs mere om vores onboarding
GLS - Din karriere hos GLS

Din karriere hos GLS

Det er vigtigt for os, at du som ny medarbejder får en god start hos GLS. I din onboarding møder du dine nye kolleger og lærer GLS at kende, så du føler dig velkommen med det samme.

GLS - Ledelse hos GLS

Ledelse hos GLS

Vi motiveres alle af at have indflydelse på egne opgaver, og vores ledere udviser tillid, uddelegerer ansvar og arbejder for et åbent og trygt miljø.

Lande

40

Medarbejdere

22000

Mio. pakker om året

870

GLS - Bliv en del af teamet