Nordjyske Jernbaner A/S

Nordjyske Jernbaner søger uddannede lokomotivførere til vores depot i Aalborg

Vil du være med til at byde passagerne ”velkommen videre” i Nordjyske Jernbaners tog? Kan du se dig selv arbejde på en arbejdsplads med et højt sikkerheds- og serviceniveau? Så har du nu chancen for at få Nordjyllands måske smukkeste arbejdsplads, hvor du fra førersædet i vores Lint og Desiro tog kan opleve naturens pragt og årstidernes skiften.

Jobbet er varierende og selvstændigt, og der arbejdes hele året og på alle tider af døgnet.

Vi tilbyder

  • Et job i en virksomhed, hvor værdierne: ”ansvarlighed, passion og glæde” kommer til udtryk i alt, hvad vi gør, og hvor vi alle har en fælles passion for ”det at køre tog”, sikkert og til tiden.
  • Et job i en virksomhed, hvor tonen er uformel og strukturen flad.
  • Gode og velordnede arbejdsforhold og en lang række goder og engagerede kolleger.
  • En arbejdsplads, hvor du bliver en del af en ”familie” og ikke bare er et nummer.
  • En arbejdsplads, hvor din indsats og dine input er højt værdsat.

Vores forventninger til dig

Vi lægger vægt på, at du som person er pålidelig, serviceminded, fleksibel, og at du kan bevare roen i pressede situationer. Det er desuden vigtigt, at du trives med at følge faste regelsæt, nyder kontakten til vores passagerer, og at du føler et stort ansvar for at bringe passagerne sikkert frem og give dem en oplevelse af nærvær og imødekommenhed.

Ansøgning

Stillingen skal søges via linket på Jobindex.

Vi gør opmærksom på, at du (hvis du bliver kaldt til samtale) vil blive bedt om at fremsende kopi af gyldigt lokomotivfører-licens (certifikat B) samt aflevere kopi af din straffeattest.

Ansøgningsfrist er den 29-02-2024, men afholder løbende samtaler.

Der anvendes i rekrutteringsprocessen obligatoriske erhvervspsykologiske tests (såvel kognitive som personprofilanalyser), som skal bestås med tilfredsstillende resultat.

Hvis du har interesse i at høre yderligere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Personaleleder Tina Beith på 2272 1902, i tidsrummet kl. 9.30-11.00 mandag, tirsdag og torsdag.

Virksomheden

Nordjyske Jernbaner A/S (NJ) er en velfungerende privatbane med hovedkontor i Hjørring. Virksomheden blev stiftet den 1. januar 2001 som en sammenlægning af Skagensbanen A/S og Hjørring Privatbaner A/S.

Der er gennem de seneste år sket en gennemgribende modernisering og rationalisering af hele virksomheden og samtidig investeret for mere end 750 mio. kr. i nye skinner, tekniske anlæg og togmateriel.

I 2017 overtog Nordjyske Jernbaner den regionale togdrift fra Skørping til Frederikshavn fra DSB og betjener nu strækningerne fra Skørping i syd til Hirtshals og Skagen i nord.

NJ har 22 togsæt, betjener ca. 3 mio. passagerer og har ca. 120 medarbejdere.

Der kan læses mere om Nordjyske Jernbaner A/S på https://nj.dk/om-os/om-nordjyske-jernbaner/.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.