Børnehuset Bøgegården
Kokkedal

Pædagogmedhjælper 35 timer i børnehave

Bliver du helt varm om dit pædagoghjerte, når du ser børn danne relationer og på den måde komme ind i fællesskabet? Og vil du gerne arbejde i et team, hvor vi tager imod dine kreative ideer med kyshånd? Så er det nu, du har chancen, for vi venter på dig!

Bøgegården er verdens bedste arbejdsplads! Her får du skønne kolleger, der er fagligt dygtige, og som altid sætter børnene i fokus. Der er altid plads til at undre sig eller til at komme med nye ideer.

- Karina, pædagog i børnehaven.

Vi søger en kollega/pædagogmedhjælper til gruppen af de største børnehavebørn, det vi kalder førskolegruppen.

Vi tilbyder en 35-timers stilling.

Fede kolleger, faglig udvikling og forældre med engagement

Midt i et roligt parcelhuskvarter, tæt på grønne områder i Kokkedal, ligger Børnehuset Bøgegården. En integreret privatinstitution, hvor vi drager stor nytte af hinandens fagligheder på tværs af teams og har et godt samarbejde med børnenes aktive forældre. Vi er stolte af at være en meget søgt institution - vi har nemlig et godt ry!

Du får 45 dygtige og supersjove kolleger, der er dedikeret til at give vores 400 herlige unger en tryg hverdag med pædagogiske aktiviteter og masser af leg.

Selvom vi er et stort hus, sikrer vi igennem planlægning at etablere mindre læringsmiljøer for børnene. Vi går ikke på kompromis med det nære!

Vores fantastiske team i køkkenet sørger hver dag for, at alle får serveret lækker 100 % økologisk mad.

Som ledelse lytter vi til dig, og du får den opbakning og sparring, du har brug for. Det kan vi, fordi vi er fire synlige ledere og derfor ved vi, hvad der rør sig ude i huset.

Og så tror vi på, at du trives bedst i jobbet, hvis du hele tiden lærer nyt. Derfor får du hos os mulighed for at efteruddanne dig. Vi har løbende kolleger på meritpædagoguddannelsen og uddannelsen som rytmikvejledere.

Det kan lyde så klichéagtigt at sige, at vi altid har ja-hatten på. Men det er faktisk sådan, det er her. Vi har en positiv indstilling til hinanden og supplerer hinanden fagligt.

- Katrine, souschef.

Du giver børnene tryghed og fører læreplanen ud i livet

Vi har allerede en veletableret kultur, hvor vi er åbne over for hinandens initiativer, og hvor børnene altid er hovedpersonerne. Vi bruger lokalsamfundet, når vi f.eks. laver julearrangementer med plejehjemmet eller tager på tur til fårene og grisene ved Nivå Kirke. Vi har en daglig struktur på læringsmiljøet, der gør, at børnene trives optimalt.

Du har lyst til at videreføre igangværende projekter, og du hjælper os til at drømme endnu større. Vi har vi lige haft mini-OL, monstermåned og krible krable-tema, som var en kæmpe succes.

Du kan læse om os på vores hjemmeside: Bøgegård.dk

Sammen med dine kolleger vil du:

  • Stå for de pædagogiske aktiviteter og sikre en fast rutine for børnene – med plads til det spontane
  • Skabe læringsmiljøer, som sikrer, at alle børn kan tilgå fællesskaber i den mere løse struktur
  • Sikre, at den styrkede læreplan integreres i det pædagogiske arbejde.

Du er nysgerrig på både børn og voksne

Du elsker at skabe læring gennem leg. Vi fokus på legen, da den er afgørende for børns udvikling.

Vi er en certificeret rytmikinstitution, så du kan godt glæde dig til at tromme og synge sammen med kollegerne og alle børnene.

Du er idérig af natur og kan slet ikke lade være med at gå med på børnenes initiativer – om det så betyder, at du får tildelt rollen som den fæle, bukkebruseædende trold, der er flyttet ind i legehuset. Eller at der pludselig dukker et gammelt kort op over en gemt sørøverskat, som må og skal lokaliseres.

Samtidig sætter du naturligt fagligheden i spil og vurderer, hvornår det er tid til at lægge sørøverhatten på hylden og tage voksenbrillerne på.

Og så forventer vi, at du:

  • kan nikke genkendende til ovenstående afsnit
  • kan arbejde struktureret for at skabe ro og læring i det store fællesskab og i mindre grupper
  • er lyttende og anerkendende i din kommunikation med børn, forældre og kolleger
  • er åben over for dine kollegers tiltag.

Skal vi arbejde sammen?

Tjek vores hjemmeside, Bøgegård.dk

Send din ansøgning via knappen "Ansøg". Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i Katrine, daglig leder, på tlf. 2180 2932.

Måske har du fået lyst til at besøge os? Giv os et kald – så står vi klar til at tage imod dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Bøgegården

Bøgegården er en integreret institution i Kokkedal/Nordsjælland. Vi har børn i alderen 0-18 år og arbejder i fem teams: vuggestue, børnehave, fritidshjem, fritidsklub og ungdomsklub.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.