Uni-Tek A/S
Randers
Varberg Management ApS søger for Uni-Tek A/S

Har du falkens overblik og kan du planlægge, koordinere og styre vores ressourcer, projekter samt ordrer optimalt

UNI-TEK A/S er en dansk smedevirksomhed, som har udviklet sig til at spænde bredt i sine kompetencer. I dag spænder UNI-TEK A/S over en smedeafdeling med kundetilpassede løsninger indenfor stort set alle områder. Der er produktion i såvel Danmark og Polen, hvilket sikrer såvel kvalitet som konkurrencekraft. Portafdelingen monterer og servicerer såvel industriporte som garageporte i private boliger. Industriafdelingen sikrer at produktionsanlæg er i drift, enten i form af planlagte serviceopgaver eller ved reparationer ifm. nedbrud.

UNI-TEK A/S har gennem sine mere end 20 år opbygget et solidt image hos kunderne. Virksomheden fremstår som en troværdig, solid samt innovativ samarbejdspartner.

UNI-TEK A/S oppebærer en lang række certificeringer og godkendelser indenfor såvel svejsning og porte, hvilket er af allerstørste betydning for kunderne.

UNI-TEK A/S er beliggende i Randers, centralt i Danmark. Domicilet udvides og det betyder fordoblet produktionskapacitet og administration. Byggeriet er påbegyndt 1. september. Herudover har UNI-TEK A/S produktionsafdeling i Polen.

For yderligere information om UNI-TEK A/S se www.uni-tek.dk.

Virksomheden oplever en pæn vækst generelt set og ønsker nu at styrke sig på den planlægningsmæssige side:

HAR DU FALKENS OVERBLIK OG KAN DU PLANLÆGGE, KOORDINERE OG STYRE VORES RESSOURCER, PROJEKTER SAMT ORDRER OPTIMALT

• Overblik • Systematisk • Fokus på ressourceudnyttelse • Empatisk


Dine opgaver i det store billede:

Som ordre- og projektplanlægger vil du i tæt samarbejde med salg og operations skulle sikre optimal planlægning af vores ressourcer. Du planlægger op mod egen produktion i Randers samt sub-contractors. Et væsentligt parameter er optimal anvendelse af egne ressourcer således, at forretningen optimerer drift og lønsomhed. Succesparametrene er rettidig levering samt optimal indtjening.

Du refererer til driftsdirektøren og stillingen har stort fokus, såvel strategisk som i dagligdagen.

Du sikrer et fuldstændig overblik over kundernes ordrer, UNI-TEK A/S’ kapacitet og ressourcer.

Vi ser dig som en værdiskabende kapacitet i organisationen og du får skabt klarhed over situationen løbende og tager action på hændelser og beslutninger som skaber ændringer undervejs. Du går på tværs af afdelingerne og din empatiske tilgang gør, at du er vellidt hvor du kommer. Du er i tæt dialog med salg, projektledere og kunder omkring kapacitet samt aktuelle leveringsstatus fra produktion og leverandører.

Du har fokus på ressourcer således, at aftalte tider og produktionsmål går op i en højere enhed og overholdes.

Du sikrer et stærkt samarbejde samt en tæt dialog med salg, projektledere og produktion.
Du håndterer eventuelle ændringer og forespørgsler relateret til produktionen og planlægningen.

Du brænder for kontinuerlig optimering af processer med fokus på flow og effektivitet samt høj grad af service til kunderne.

Dagligdagen i korte træk:

 • Ordre- og projektplanlægning
 • Koordinering af ressourcer
 • Udarbejdelse af produktionsplaner med udgangspunkt i den aktuelle kapacitet og tilgængelige ressourcer
 • Optimering af flow i samarbejde med salg og projektledere
 • Løbende dialog med kunderne omkring status
 • Løsning af dagligdagens ad hoc-opgaver

DINE KOMPETENCER:

Din baggrund er vi åben overfor, blot du behersker disciplinen at planlægge. Du kan have en baggrund som er maskin- eller byggeteknisk, som f.eks. produktionsteknolog, teknonom eller byggetekniker. Alternativt har du oparbejdet den nødvendige ekspertise ved erfaring.

Du er kvalitetsbevidst, analytisk og logisk tænkende. Du trives med at have en bred kontaktflade og kan kommunikere og omsætte komplekse problemstillinger på en ligetil og forståelig måde. For os er det afgørende at finde en person med den rigtige kombination af erfaring, dynamik og personlighed, og det er derfor vigtigt at:

 • Erfaring i rollen på ekspertniveau
 • Forretningsorienteret og har lyst til at gøre en forskel
 • Fortrolig med IT generelt og tænker digitalisering
 • Løsningsorienteret og kan lide at blive udfordret
 • Ekspert i at prioritere din tid og holde deadlines
 • Proaktiv og i stand til at håndtere skiftende opgaver
 • Skaber en løsning, også selvom den ikke ligger lige foran dig
 • Teamplayer, der er villig til at gå den ekstra meter, når det er nødvendigt
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende.

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende hverdag i en veletableret og vækstorienteret virksomhed, hvor du får selvstændigt ansvar. Virksomheden er kendetegnet ved et højt engagement, gode produkter, stor fokus på udvikling samt at gribe de markedsmæssige muligheder, der opstår. Vi ser derfor gerne, at du trives med højt til loftet samt evner at spille bold med dine kolleger om muligheder.

Af almindelige goder har vi en god pensionsordning, sundhedssikring og laver en del sociale arrangementer.

Ansøgning:

Har du kompetencerne og lysten til at blive en del af teamet hos UNI-TEK A/S, så send dit CV som Word eller PDF-fil mærket ”UNI-RES” (SKAL angives i referencefeltet) til job@varbergmanagement.dk.

Jobbet ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, Jan Varberg på + 45 5151 5422.