BeGreen
København V

Arbejdsmiljøkoordinator – vær med til at drifte solcelleparker

Kunne du tænke dig at blive en del af et team i en hurtigt voksende virksomhed, der arbejder målrettet på at gøre Danmark grønnere? Og vil du være med til at præge udviklingen af vores arbejdsmiljø?

  ”Du kommer til at arbejde med den grønne omstilling inden for et område, som virkelig rykker. Og så kommer du i høj grad til at præge, hvordan vi løser opgaverne og løfter området til næste niveau,” fortæller HSE-manager Trine Zafina Søndergaard.

Vi går forrest i den grønne omstilling

BeGreen laver projektudvikling, byggeri, langsigtet drift og vedligehold af topkvalitetssolcelleanlæg i Danmark, Sverige og Polen. Det gør vi uden nogen form for statsstøtte og med et unikt 360-graders bæredygtighedskoncept.

Vores mission er at udvikle, bygge og drive hele 4000 gigawatt timer grøn strøm om året i 2025. Vi er en ambitiøs og ung virksomhed med 75 ansatte, som i 2017 er udsprunget af Bregentved Gruppen, men er i dag ejet af Equinor.

Hovedkontoret ligger i naturskønne omgivelser ved Bregentved Gods i Haslev, mens vores tekniske afdeling har base på vores kontor i lækre, moderne faciliteter i Carlsberg Byen i København. Læs mere om din nye arbejdsplads her.

Du sætter arbejdsmiljø øverst på dagsordenen

I denne nyoprettede stilling bygger du videre på et stærkt arbejdsmiljøfundament. Som en naturlig autoritet er du bannerfører for området og skaber en naturlig respekt for arbejdsmiljøområdet blandt dine kolleger. Du kommer til at beskæftige dig med arbejdsmiljø under projektering såvel som gennemførelse af arbejdsmiljøtilsyn på vores pladser.

I det daglige vil du dog være tæt knyttet til bygherrefunktionen og byggeledelsen på vores projekter, og du må derfor forvente at skulle bruge en stor del af din tid på kontoret i starten.

I et tværfagligt projektmiljø får du derfor en bred kontaktflade, når du:

 • fører tilsyn med, at vores rådgivere og entreprenører løfter deres arbejdsmiljøansvar, ligesom du er med til at sikre, at vi som bygherre efterlever vores ansvar
 • sikrer, at der foreligger en risiko-log og en PSS for arbejdet i projekteringsfasen, og under udførelsen sørger du for, at vores entreprenører efterlever gældende arbejdsmiljølovgivning på byggepladserne
 • udformer prøveplaner, risikovurderinger og afholder workshops for arbejdsmiljø
 • afholder sikkerhedsmøder samt gennemfører sikkerhedsrunderinger, hvor du blandt andet tjekker, at sikkerheden og sundheden på vores byggepladser er i orden.

Da vores pipeline inkluderer byggeprojekter i hele landet, vil du i den forbindelse have et antal varierende årlige rejsedage, men vi er naturligvis fleksible den anden vej, og du får fx mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Løsningsorienteret profil med stærke kompetencer inden for arbejdsmiljø

 • Du har solid erfaring fra en lignende stilling, hvortil du måske har kendskab til energibranchen og arbejdsmiljøkoordinering under projekt- og udførelsesfasen – det er en fordel.
 • Du har helt styr på arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen samt AMK(P)- og AMK(B)-erfaring og kendskab til risikoledelse.
 • Du har et indgående kendskab til bekendtgørelse 110, 117 og 2107.
 • Du har gode IT-kompetencer og er dygtig skriftligt.
 • Du har kørekort B.
 • Du taler og skriver dansk samt engelsk på professionelt niveau.

En arbejdsplads med ordentlighed i højsædet

Du bliver en del af et internationalt og dynamisk miljø, hvor du samarbejder med meget kompetente kolleger.

Og så kan du glæde dig til en superlækker frokostordning og masser af sociale events om året, som vores personaleforening arrangerer – lige fra 5-kamp til paddle-tennis og middage.

Er du vores nye kollega?

Send en kort ansøgning inkl. CV hurtigst muligt via knappen ”Ansøg”. Vi gennemgår ansøgningerne og holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HSE-manager Trine Zafina Søndergaard på telefon 92 99 50 09 eller e-mail tzs@begreen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.