Lind Advokataktieselskab
København

Erfaren advokatfuldmægtig eller advokat til LINDs Corporate/M&A afdeling

Er du erfaren advokatfuldmægtig eller advokat med ca. 1-3 års erfaring, og kunne du tænke dig en alsidig og spændende hverdag med en høj grad af selvstændighed og ansvar, så vil vi meget gerne modtage din ansøgning.

Vi leverer værdibaserede løsninger af høj kvalitet og lægger stor vægt på det personlige samarbejde med klienten og dennes øvrige rådgivere. Vi lægger vægt på et godt og tæt samarbejde, og du kommer ikke til at sidde alene med opgaverne.

Du bliver en del af en moderne advokatvirksomhed med ca. 40 ansatte, hvor alle kender hinanden. Vi prioriterer, at vores medarbejdere glæder sig til at gå på arbejde og altid ser frem til at være en del af holdet. Vi tror ikke på, at lange arbejdsdage giver det bedste resultat for nogen. Vi mener, at et godt socialt miljø, der går hånd i hånd med et højt fagligt niveau og en sund balance i arbejdslivet, giver gladere og dygtigere medarbejdere.

LIND gør derfor meget ud af sociale arrangementer for alle ansatte, har massageordning og god kantineordning. Desuden tilbyder vi ens barsel for både kvinder og mænd, der blandt andet omfatter 6 måneders fuld løn under barsel.

Vores kollegaer betegner særligt LIND som en virksomhed med godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og en høj faglighed. Hos LIND er vi stolte af, at vores medarbejdere bliver hos os længe.

Om dig

Du er en holdspiller, der holder af at løfte i flok. Du vil gerne arbejde i et positivt og til tider travlt miljø. Du sætter en ære i godt juridisk håndværk og har en kommerciel tankegang, der anvendes når vores klienter skal rådgives. Du har erfaring med selskabsret, kontraktudarbejdelse og M&A og ønsker at arbejde hermed og udvikle dine færdigheder indenfor disse områder på en måde, der også tager hensyn til en sund balance i arbejdslivet.

Ansøgning

Synes du, at et job hos LIND netop kunne være noget for dig, så send din ansøgning, dit cv, og karakterer til LIND Advokataktieselskab, att. advokat Peter Clemmen Christensen, pcc@lindlaw.dk.

Hvis du måtte have spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte advokat Peter Clemmen Christensen på 25 24 51 85.

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, du må derfor gerne ansøge hurtigst muligt.

Indsendte ansøgninger anses som udtryk for samtykke til, at vi må behandle de oplysninger, som ansøgningen indeholder. Vor bekræftelse på modtagelse af din ansøgning vil indeholde nærmere oplysninger om dine persondatarettigheder.

Ansøgningsfrist: 10. oktober 2023.