Klokkerholm Karosseridele A/S
Hjallerup

Produktspecialist med erfaring fra autobranchen

Vil du spille en afgørende rolle i at sikre, at vores produktprogrammer inden for autobranchen er de bedste på markedet? Har du en passion for biler og en baggrund inden for autobranchen? Hvis ja, så er du måske den produktspecialist, vi leder efter hos Klokkerholm Karosseridele A/S.

Vores team

Klokkerholm Karosseridele A/S er Europas største producent af skarringsdele til biler. Vi udvikler, producerer, indkøber, lagerfører og markedsfører karosseri- og autodele. Vores brede produktprogram er primært rettet mod reparation af rust og skader på biler.

I virksomheden, der er beliggende tæt på motorvejen ca. 20 minutters kørsel fra Aalborg, er vi godt 100 medarbejdere. Vi er en velkonsolideret virksomhed i vækst, og væksten fortsætter. Pga. øgede aktiviteter søger vi yderligere en produktspecialist til vores indkøbsafdeling.

Du kommer med på en lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og skaber resultater sammen.

Stillingen

Som produktspecialist hos Klokkerholm bliver du en vigtig del af vores produkt- og indkøbsafdeling. Din primære opgave vil være at sikre en bred vifte af handelsvarer, med særligt fokus på produktgrupperne "lygter" og "spejle". Dette gælder både med produkter - men du skal også være med til at sikre, at der er opdaterede data i vores produktkatalog.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Oprettelse af nye produkter
 • Produktopdateringer med bindinger til TecDoc og relevante data i web-katalog
 • Løbende optimeringer i egne produktgrupper
 • Leverandør-/messebesøg i Asien og Europa
 • Kvalitetssikring i egne produktgrupper
 • Løbende dialog med eksisterende og nye leverandører
 • Reklamationsbehandling
 • Generel cost-optimering
 • Forhandling af priser, leveringsaftaler med både eksisterende og nye leverandører
 • Benchmarking af priser
 • Sourcing af nye produkter

Dine kompetencer

Vi værdsætter både formel uddannelsesmæssig baggrund og erfaring inden for en indkøbsfunktion i enten en produktions- eller handelsvirksomhed relateret til autobranchen.

Nøglekvalifikationerne for denne stilling inkluderer:

 • Erfaring med udarbejdelse og opdatering af produkt- og webkataloger
 • Stærk viden om strategisk indkøb
 • Indgående kendskab til de forretningsprocesser, der strækker sig fra indkøb og lagerstyring til salg
 • Fremragende kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
 • IT-færdigheder, at du er fortrolig med Office-pakken i almindelighed og Excel i særdeleshed

Vi søger en kandidat, der har passion for at arbejde i autobranchen. Din erfaring vil være værdsat, da det vil bidrage til at styrke vores indkøbsfunktion og optimere vores processer.

Vi tilbyder

I Klokkerholm Karosseridele får du en central rolle i produkt- og indkøbsafdelingen, hvor du kan påvirke udviklingen af dit ansvarsområde. Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads med en uformel kultur og en direkte, respektfuld og åben kommunikation. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og løn- og ansættelsesvilkår vil blive forhandlet individuelt.

Ansøgning

Hvis du har erfaring fra autobranchen og ønsker at udfordre dig selv i en spændende specialistrolle, så send din ansøgning til os på job@klokkerholm.com.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til logistikchef Henning Mejlholm på telefon +45 9647 0177.

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger – der er derfor ingen ansøgningsfrist.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Klokkerholm Karosseridele A/S er én af Europas førende leverandører af alternative skade- og rustdele til autobranchen. Vi producerer og sælger karrosseridele, så som paneler, skærmkanter, ankerplader, kofangere, bundkar og meget andet. Produkterne markedsføres i mere end 40 lande. Med en stærk tilstedeværelse på markedet og en dedikeret holdning til kvalitet og innovation, er vi stolte af at bidrage til autobranchen globalt. Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere og er placeret i Klokkerholm ved Hjallerup i Nordjylland. Udover hovedlageret i Klokkerholm har vi lager i Sverige. Virksomheden er et 100% ejet datterselskab af Indutrade AB.

Besøg vores hjemmeside for mere information: www.klokkerholm.com.