Kant Digital ApS Aalborg

Senior Paid Social-specialist

KANT søger en selvkørende specialist til at tage sig af alle vores kunders paid social-aktiviteter.

Har du lyst til at være med til at skabe et stærkt paid social-produkt i en ny sammenslutning af specialister i digital markedsføring?

KANT søger en ligesindet kollega, hvis faglige profil vil være den relevante tilføjelse til vores nuværende kernekompetencer i SEO og Google Ads, til en fuldtidsstilling på vores hyggelige kontor i Gravensgade, Aalborg Centrum.

Det kan du glæde dig til

  • Du får en ledende rolle i etableringen og den kontinuerlige udvikling af vores paid social-ydelse.
  • Som ansvarlig for vores paid social-produkt kommer du til at deltage i møder med kundeemner, hvor du fortæller om de strategiske tiltag, der vil give værdi for den enkelte kunde.
  • Du får efterfølgende ansvar for at eksekvere strategierne, sørge for oprettelse af kampagner og løbende optimering samt personlig afrapportering gennem overskuelig visualisering af data.

Sådan forestiller vi os vores nye kollega

Vi er på udkig efter en specialist, der kan udvide vores ydelser med håndtering af paid social-kampagner på konkurrencedygtigt niveau. Det betyder, at du sikkert har nogle års relevant erfaring fra branchen og har en positivt udadvendt personlighed, som vil matche mindsettet i et fagligt stærkt team og være i stand til at bygge gode relationer til vores kunder.

Du er jobbet: Din fagprofil definerer stillingen
Vi har ikke et fastlagt framework eller etablerede arbejdsgange, du skal træde ind i ved din ansættelse – det er derimod dig og din personlige tilgang, der bliver jobbet, så længe tilgangen skaber gode resultater for vores kunder. Det fordrer naturligvis, at du er dygtig, selvkørende og har en medfødt nysgerrighed til at holde din viden om annonceringsmuligheder på sociale medier ajour.

Vær the missing link
Vores forståelse er stor nok til at vurdere dine færdigheder. Vi har selv hjulpet vores kunder med blandt andet annoncering på Facebook – så vi kan godt se, om du har et niveau, der matcher niveauet på vores øvrige marketingdiscipliner. Og det er netop det, vi ønsker os; en passende og selvstændig udvidelse af holdets kompetencer, som kan indgå i et symbiotisk samspil med den øvrige indsats.

Vi venter på dig
Som vores kommende kollega skal du løfte ansvaret for et meget specifikt men krævende ansvarsområde. Derfor venter vi også gerne på den helt rette kandidat til at påtage sig opgaven. Men kan du dig selv i rollen som hende eller ham, der passer i puslespillet, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

Send os en mail, hvor du deler dine tanker om, hvorfor du er den oplagte kandidat – så tager vi et personligt møde hurtigst muligt, hvis din ansøgning er interessant.

Vi er KANT

KANT er en ung virksomhed stiftet i august 2022, der hjælper virksomheder med at skabe gode resultater gennem datadrevet digital markedsføring. Lige nu består virksomheden af fem medarbejdere; en SEO-specialist, to Google Ads-specialister, en tekstforfatter og en kundeansvarlig medarbejder.

Vi har en professionel men afslappet omgangstone og et menneskesyn, der imødekommer forskellighed. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi ved fælles hjælp vil forsøge at skabe det arbejdsrum og arbejdsliv, der passer til den enkelte medarbejder. Fleksibiliteten er derfor høj, når det forventede stykke arbejde bliver udført hver måned.

Lige nu befinder vi os i en spændende fase, hvor humøret er højt, og der er mange ting at fejre sideløbende med det daglige arbejde. Og det er vi gode til. Så hvis du har kompetencerne, indstillingen og lysten til at blive en del af et dynamisk fællesskab med høj faglighed og mod til at udfordre de gængse arbejdsformer og branchekonventioner – så send os gerne dit CV og en motiveret ansøgning.

Kontakt os

Vi afholder løbende samtaler og ansætter den rette kandidat så hurtigt som muligt.

Send dit ansøgningsmateriale til kant@kant.digital.

Har du spørgsmål, du gerne vil have svar på, inden du sender en ansøgning, er du også velkommen til at skrive til Alex Klysner Jensen på adressen alex@kant.digital eller ringe på telefonnummer 21 89 55 67.

Tøv ikke med at sende os en ansøgning til os hurtigst muligt – vi glæder os til at høre fra dig.