Randers

Afdelingsleder til IT-udviklingsteam

I Verdo-koncernen har vi sat turbo på vores digitale udvikling med fokus på forretning og forbedret kundeoplevelse, og det betyder, at det vælter ind med spændende IT-udviklingsopgaver fra alle forretningsområderne. Derfor har vi oprettet en ny position som afdelingsleder for vores udviklingsteam i koncernens IT-afdeling.

Opgaverne

Du bliver leder for Verdo IT’s udviklingsfunktion med reference til IT-chefen, og du vil indgå i Verdo IT’s lederteam. Din rolle er at lede og vejlede udviklingsteamet bestående af løsningsarkitekter, implementeringskonsulenter, applikationskonsulenter og Data Engineer, så IT kan hjælpe Verdo’s forretningsområder med at nå deres mål. Du vil formentlig også selv stå i spidsen for nogle særligt udvalgte opgaver.

Verdo IT er ved at færdiggøre en IT-strategi. Du vil, sammen med det øvrige IT-lederteam, spille en afgørende rolle i implementeringen af denne. Derudover skal vi have implementeret en ny IT-governance, som præciserer, hvilke roller der har hvilket ansvar, ligesom vi også er ved at implementere nye styrings- og leverancemodeller på tværs af Verdo. Alt dette er for at øge IT’s eksekveringsevne, og også her vil du spille en meget vigtig rolle.

Når behovet for IT’s hjælp er større end den interne kapacitet kan håndtere, er det også dig, der indgår aftaler om ekstern opskalering, så vi kan levere opgaver med et mix af interne og eksterne ressourcer.

I koncernen arbejder vi med Business Partner begrebet, og du vil være IT Business Partner for en eller flere af vores forretningsområder, hvorved du vil arbejde tæt på ledelsen i de relevante selskaber.

Hvem er du?

Du har naturligvis god forstand på IT, IT-udvikling og har måske varetaget en eller flere af de roller, som du nu bliver leder for, men du brænder for at få en mere holistisk tilgang til IT-udvikling, og for selv at kunne få indflydelse på udviklingsretningen.

Vi arbejder med sprint som metode, hvorfor ressourcestyring også vil være en vigtig ledelsesopgave, som du enten kender til, eller brænder for at løse.

Vigtigst er det, at du brænder for at blive en dygtig leder, og du vil, hvis du ikke allerede har gennemført noget tilsvarende, blive tilbudt en relevant lederuddannelse.

Hvad kan vi tilbyde dig?

I Verdo har vi et uformelt, positivt og involverende miljø med stort fokus på trivsel. Du vil blive en del at et team under forandring og udvikling, og dermed vil du selv kunne præge job og indhold. Du vil ikke være alene, men en del af et stærkt IT-team, som er på vej mod at skabe et setup til fortsat digitalisering af koncernen. Vi tilbyder en kompleks koncern, hvor du vil få mulighed for at arbejde sammen med mange forskellige forretningsområder med kommercielt fokus.

Din arbejdsplads vil primært være på vores hovedkontor på Agerskellet 7, 8920 Randers NV, men der er også mulighed for hjemmearbejdsdage efter nærmere aftale med din chef.

Sådan søger du

Du er velkommen til at kontakte IT-chef Lars Bødskov, mobil 2020 2637, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kandidat.

Klik ind på ansøg-knappen og send os en beskrivelse af, hvorfor du er den rigtige til denne stilling og vedhæft dit CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter.

Leder fra Verdo taler med medarbejder Leder fra Verdo taler med medarbejder

Vi tager din opgave som leder alvorligt

Hos Verdo tager vi de grønne skridt sammen. Gennem vores arbejde med kritisk infrastruktur leverer vi varme, vand og el til vores kunder – alle årets timer. Og vi har de samme bæredygtige ambitioner for fremtiden.

Ledelse handler selvfølgelig om strategi, værdier og mål. Men mest af alt handler det om at sætte en retning for andre mennesker og hjælpe dem med at vokse. Og det skal man selvfølgelig klædes ordentligt på til. Derfor tilbyder vi dig en lederuddannelse på vores eget Verdo Akademi.

51 af Verdo’s medarbejdere har evalueret os på Jobindex
citat symbol

Uddannelsen har hjulpet mig til at håndtere både det strategiske og det menneskelige aspekt af ledelse. Netop det menneskelige fylder meget hos Verdo, og det gør det til et rart sted at være.

Peter, chef for Vand og Digital Forsyning.

Leder ved Verdo
ikon - håndtryk

Vi har en stærk kultur, hvor vi interesserer os for hinanden og byder alle velkommen

ikon - thumbs up

Vi har har en stor tiltro til dine evner, og til at du kan udvikle dig

ikon - mad

Hos os får du gode forhold – for vi ved, at fleksible mødetider og god kantinemad betyder noget

Vil du vide mere om dine muligheder hos Verdo?

Mød dine nye kollegaer her