AutoBranchen Danmark København

Ambitiøs kommunikations- og uddannelsesrådgiver

Vi søger en kollega med en skarp og levende pen, god politisk forståelse og solid presseerfaring til at videreudvikle AutoBranchen Danmarks profil på uddannelsesområdet samt til en række andre spændende kommunikationsopgaver.

Autobranchen står midt i en kæmpemæssig omstilling, som er i gang med at forandre branchen og bilforretningerne. Den grønne omstilling, digitalisering og nye typer af kundeydelser og oplevelser er nogle af de trends, som driver forandringerne. Det kræver nye uddannelsesmæssige kompetencer, samt at branchen bliver bedre til at tiltrække og fastholde de unge mennesker.

Vi har over de seneste år opbygget en stærk profil inden for uddannelsesområdet og har stærke samarbejdspartnere som Dansk Metal, Dansk Automobil Sports Union, erhvervsskoler og myndigheder. Vi har bl.a. gode tiltag, der bidrager til at øge interessen blandt de unge for en erhvervsfaglig uddannelse.

Det arbejde ønsker vi at videreudvikle og i højere grad fortælle politikerne på Christiansborg om på et tidspunkt, hvor uddannelse og manglen på faglært arbejdskraft står højt på den politiske agenda. En stor del af arbejdet vil derfor handle om at bringe eksemplerne i spil og udvikle politisk brugbare tiltag.

Du skal også bidrage til at synliggøre AutoBranchen Danmarks holdninger og prioriteter på andre områder, f.eks. når der kommer nye regler, som branchen skal forholde sig til samt trends og tendenser, der skal fortælles om.

Stillingen kræver, at du er skarp til både det politiske arbejde samt til presse- og kommunikationsarbejdet. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have et godt personligt drive for at få tingene gjort. Du vil indgå i kommunikations- og medlemsteamet.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling med mange muligheder for selv at præge arbejdet. Vi går op i et tæt samarbejde på tværs af organisationen med de andre afdelinger: Juridisk afdeling, partnerskabsafdelingen og vores eftermarkedsafdeling.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at:

  • Udvikle vores uddannelsespolitiske område, få historier i pressen, etablere kontakten til politikerne og videreføre det gode samarbejde med vores samarbejdspartnere.
  • Skrive artikler til vores magasiner og ugentlige nyhedsbreve inden for aktuelle emner.
  • Formidle vores fordelsaftaler til medlemmerne og markedsføre dem i samarbejde med vores medlemskonsulenter og partnerskabschef.
  • Være indstillet på at køre på besøg hos vores medlemmer, fordi vi går op i at være en nærværende medlemsorganisation.

Vi garanterer masser af ansvar og spændende opgaver. Vi forestiller os, at du er enten journalist, har en kommunikationsfaglig eller en samfundsrelevant uddannelse. Vi tilbyder et job centralt i København, en god kantineordning og mulighed for at gå gratis i fitnesscenter.

Du vil referere til kommunikations- og medlemschef, Charlotte Brix Andersen og blive en del af et ambitiøst team, hvor der er fart over feltet og højt til loftet. Har stillingen vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til os hurtigst muligt via linket "Ansøg".

Vi ønsker stillingen besat snarest og vil løbende afholde samtaler, indtil vi finder den rette kandidat. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte til Charlotte Brix Andersen på tlf. 3136 9400.


Kort om AutoBranchen Danmark
AutoBranchen Danmark er en brancheorganisation med ca. 1.200 medlemmer, som repræsenterer nyvognsforhandlere, brugtvognsforhandlere, værksteder og autolakerere. Vi er en interesseorganisation, som varetager vores medlemmers interesser over for politikere og myndigheder.

I organisationen er vi 20 medarbejdere, som dagligt leverer juridisk rådgivning og en lang række andre medlemsydelser. Vores kontor er beliggende på Langebrogade i København. Læs mere på www.abdk.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.