Hans Jensen Lubricators A/S Hadsund

JOB I DIT SABBATÅR

Kunne du tænke dig at arbejde som kontormedhjælper i dit sabbatår? Hos Hans Jensen Lubricators A/S kan vi tilbyde dig en spændende og varieret hverdag, hvor din opgave bliver at yde support til dine kollegaer i Aftersales-afdelingen. Du får derfor en arbejdsdag, hvor du vil blive udfordret og lære en masse gennem samarbejde med gode kollegaer. Det er en hverdag med fart på.

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVAR

Dit primære arbejde vil bestå af opgaver som:

  • Telefonbetjening
  • Rapportering
  • Arkivering
  • Koordinering og planlægning af møder
  • Ad hoc-opgaver

Kommunikationen med vores kunder foregår på engelsk. Du skal derfor beherske engelsk i både skrift og tale.  

DIN PROFIL

Du har eventuelt valgt at tage et sabbatår, inden du skal videre med din næste uddannelse. Du er løsningsorienteret, omstillingsparat og god til at samarbejde – i Aftersales-afdelingen arbejder man i et omskifteligt miljø, hvor planer løbende ændres, og hvor man er afhængig af et godt kollegialt samarbejde. Du skal være serviceminded og have en positiv tilgang til dine opgaver og kollegaer. Vi forventer i øvrigt, at du er en rutineret IT-bruger og behersker Microsoft Office programmerne Word, Excel og Power Point.

Du er fleksibel og indforstået at der kan være enkelte opgaver, som kræver arbejde om aftenen og i weekender.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en spændende stilling i et professionelt og uhøjtideligt miljø. Vores virksomhed er præget af god service, kvalitet og høj faglighed blandt kollegaer.

Vi tilbyder frokostbuffet hver dag og en personaleforening som arrangerer sociale arrangementer og sammenkomster.

Arbejdstiden er 37 timer i ugen.

Stillingen er tidsbegrænset og udløber som udgangspunkt efter et år med mulighed for forlængelse.

KONTAKT

Har du lyst til at blive en del af vores virksomhed, så send os straks din ansøgning vedlagt dit CV via QuickApply-knappen her på siden.

Startdato: snarest muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Aftersales Service Coordinator, Guro Konttorp-Fredsgaard på tlf. 5239 4390.

Vi ser frem til at høre fra dig.


HVEM ER VI

Hans Jensen Lubricators er verdens førende leverandør af cylindersmøresystemer til skibsmotorer, som anvendes på verdens største tank-, bulk- og containerskibe. Vi er knap 100 medarbejdere og har hovedkontor i Hadsund samt egne kontorer i Singapore og Kina. Vi er en teknologi- og produktionsvirksomhed der udvikler, sælger, producerer, installerer og servicerer egne produkter. Vores kunder befinder sig over hele verden, vi står derfor til rådighed 24 timer i døgnet, 365 dage om året, så hvis der opstår akutte problemer, er vi klar på at yde den bedste service overfor vores kunder.

Du kan læse mere om virksomheden og vores produkter på http://hjlubri.dk/


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.