APC Forsikringsmæglere A/S København, Odense, Fredericia, Aarhus eller Aalborg

Teamleder til Callcenter

Er du vores nye skarpe teamleder, som er klar på at skabe et vinderhold?

Drives du af salg og resultater? Kan du motivere folk omkring dig, og få dit team til at følge dig? Er det naturligt for dig at gå forrest og vise vejen?

Hvis du kan tjekke af på ovenstående spørgsmål, så er det netop dig, vi søger til at udvikle og drive vores callcenter.

Om APC

APC Forsikringsmæglere (APC) er i stor vækst og har i dag en omsætning på mere end 175 mio. kr. og 26 mia. kr. under rådgivning og administration fordelt på ca. 16.000 kunder. Vores fokus er på at levere uvildig pensionsrådgivning til private pensionskunder og selvstændigt erhvervsdrivende.

Vores mødebookere ringer ud til danskere med henblik på at booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores uvildige pensionsrådgivere. Vores mødebooker-afdeling er i rivende udvikling, og vi søger teamledere, der kan løfte opgaven for Danmarks største pensionsmægler.

Om jobbet

Du kommer til at stå i spidsen for at udvikle og motivere vores callcenter bestående af ca. 10-25 medarbejdere, både individuelt og fælles. Du får ansvaret for planlægning af konkurrencer og sociale arrangementer, som skal være med til at motivere dit team på dagligt, ugentligt og månedligt niveau. Herudover vil du analysere og evaluere resultater, dine medarbejdere har leveret, samt indfrielse af dit eget budget. Derfor er det vigtigt, at du trives i et performanceorienteret miljø, samt er omstillingsparat. Du er en rollemodel, for vores mødebookere, og det er derfor vigtigt, at du har et smittende godt humør, vindermentalitet og er klar på at vise vejen, til de gode resultater.

Du kommer til at være i tæt dialog med vores salgschef, som er din sparringspartner og hjælper dig med, at du når dine mål. Desuden kommer du til at samarbejde med vores HR- og Rekrutteringsteam med at onboarde og oplære nye skarpe medarbejdere.

Om dig

  • Det er et krav at du har arbejdet i et callcenter med udgående salg
  • Du kender til KPI’er inden for salg og ved, hvordan du skal arbejde med dem.
  • Du har talegaverne i orden og er naturligt sælgende i din adfærd.
  • Du er drevet af personlig udvikling og åben for konstruktiv kritik.
  • Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring.

Vi tilbyder:

  • Lønpakke med fast løn og attraktive bonusmuligheder uden loft.
  • Et konkurrencepræget arbejdsmiljø.
  • Gode personlige udviklingsmuligheder, samt mulighed for betalt relevant uddannelse.
  • Sociale arrangementer der styrker fællesskabet.

Stillingen er fuldtid i hverdagene i dagtimerne.

Vi søger lige nu ledere til alle vores afdelinger i København, Odense, Fredericia, Aarhus og Aalborg.

Tiltrædelse sker efter aftale, men gerne hurtigst muligt

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og Rekrutteringsansvarlig Omar Shafa-Amri på tlf. nr. 3146 8422 eller på mail Omar.shafaamri@apc.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.