FA09 Glostrup

ØKONOMIELEV, DER VIL UDFORDRES I DYGTIGT TEAM

Har du ambitioner om at lære en bred vifte af økonomiske opgaver i en professionel boligadministrationsorganisation? Og brænder du for at blive en vigtig spiller i et team af dygtige kollegaer? Så kom og bliv en del af vores ambitiøse kultur, hvor du gennem sidemandsoplæring og selvstændig opgaveløsning bliver stærk i økonomiske discipliner og får styrket dit CV.

OM OS

FA09 arbejder non-profit i den almene sektor på at skabe gode og trygge hjem for beboerne til en overkommelig husleje. I FA09 er det sjovt at gå på arbejde, og gennem tæt samarbejde skaber vi stor tilfredshed hos beboerne i vores boligafdelinger. Til at være med til denne opgave, søger vi en økonomielev med tiltrædelse pr. 1. maj 2023.

Vi er ca. 50 kolleger ansat i organisationen, og vores hovedkontor er placeret lige ved Glostrup station. Derudover har vi mere end 100 kollegaer på vores ejendomskontorer i Storkøbenhavn. Vi administrerer ca. 12.000 lejemål, og udarbejder hvert år regnskaber og budgetter for 70 boligafdelinger og 9 boligorganisationer.

I FA09 bliver du en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor alles bidrag tæller. Vi vægter fællesskab og samarbejde højt, og kan derudover tilbyde:

  • en lærerig og selvstændig elevstilling med fokus på din trivsel og udvikling
  • sundhedsforsikring, god frokostordning og personaleforening
  • ansættelsesforhold under overenskomst.

ELEVUDDANNELSE AF HØJ KVALITET

Som økonomielev indgår du som en naturlig del af vores økonomiafdeling, hvor du får 10 søde og fagligt stærke kollegaer. Afdelingens kerneopgaver er budgettering, økonomistyring samt udarbejdelse af årsregnskaber og forbrugsregnskaber. Du tilknyttes en fast elevansvarlig, der løbende følger din udvikling. Derudover bliver du sidemandsoplært af flere kolleger for at skabe de bedste rammer for en god oplæring. Du får en uddannelsesplan, der sikrer, at du opnår de mål uddannelsen kræver. Samtidig har du selv indflydelse på din specialisering og dine valgfag.

Dine opgaver bliver mangeartede, og der bliver god mulighed for selvstændigt at arbejde med bl.a.:

  • udarbejdelse af regnskaber fra A-Z
  • udarbejdelse af budgetter
  • håndtering af forbrugsregnskaber
  • kreditorbogholderi.

OM DIG

For at opnå succes som elev hos os er det en forudsætning, at du arbejder struktureret og er opsøgende på ny viden. Du skal kunne kommunikere med alle typer mennesker samt være imødekommende over for beboere og bestyrelser. Det er derudover vigtigt, at du tager ansvar for opgaveløsningen. Til gengæld lover vi dig, at du får en dagligdag med mange forskellige opgaver samt mulighed for at udvikle dig gennem hele dit elevforløb.

INTERESSERET?

Hvis du gerne vil vide mere om at være elev i FA09, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Louise Lundby Almlund på tlf. 4346 0949.

Bliv desuden klogere på FA09, og hvad du kan blive en del af, ved at se denne 1,5 minutters video.

Du sender din ansøgning, CV samt karakterudskrift via ansøgningslinket. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.