Kuehne + Nagel A/S Taastrup

Kontorelev med speciale i administration

Vil du være en del af et stærkt team, der primært beskæftiger sig med dokumentation af nødhjælpsforsendelser til hele verden? Og kan du navigere i en travl hverdag fyldt med spændende udfordringer?

Så får du nu muligheden for at blive vores nye elev i administrationsgruppen på vores kontor i Taastrup.

Jobbeskrivelse

Som kontorelev hos Kuehne+Nagel får du mulighed for en afvekslende hverdag. ”Vi er et godt miks af unge og erfarne kolleger, og vi har et godt socialt sammenhold og gode arbejdsforhold”, siger administration manager Dorte Brydebøll. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede kolleger. Vi lægger desuden vægt på høj faglighed og en uformel omgangstone.

Opgaver og ansvarsområder

Vi forventer ikke, at du har kendskab til speditionsbranchen. Så længe du har flair for administrative og økonomiske opgaver, så skal vi nok lære dig resten. Vi beskæftiger os primært med dokumentation og kontrol, og en stor del af opgaverne løses i fællesskab med kolleger og samarbejdspartnere over hele verden. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og følge op på opgaverne.

Dine primære opgaver er:

  • Kontrol af fakturaer og pakkelister samt registrering af dokumenter
  • Udfærdigelse af dokumenter og fakturering
  • Være en aktiv spiller i teamet med fokus på support til vores speditørteam
  • Daglig kontakt til kolleger og samarbejdspartnere fra ind- og udland

Dine kompetencer og erfaring

Da du i løbet af en arbejdsdag kommer i kontakt med mange forskellige typer mennesker, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere. Du har gode samarbejdsevner, humor, let til smil og en positiv tilgang til tingene. Desuden er du både proaktiv og tillidsvækkende.

  • Du har bestået EUX med fagretning kontor, HHX eller STX
  • Du skal koordinere og prioritere en lang række forskellige opgaver i løbet af dagen, så derfor er du struktureret, ansvarsbevidst og serviceminded
  • Du arbejder selvstændigt og har mod på at kaste dig over nye opgaver og muligheder – samtidig med, at det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger i mål med en opgave, hvis der er behov for det
  • Du har flair for IT samt gode sprogfærdigheder i både dansk og engelsk

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job i et internationalt miljø, hvor du får en spændende og dynamisk hverdag med ansvar og gode udviklingsmuligheder. Hos os får du et godt arbejdsmiljø med en frisk omgangstone samt en række medarbejdergoder – herunder pension, kantineordning, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Vi afholder løbende samtaler, og forbeholder os retten til at lukke rekrutteringen, når vi har ansat den rette kandidat – så send gerne din ansøgning, CV og karakterbevis hurtigst muligt.

Har du konkrete spørgsmål til elevforløbet eller jobbet, kan du kontakte HR Business Partner Katrine Rosenbom på telefon +45 40 30 55 42.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.