Thermia Denmark A/S Vejle
Krunika søger for Thermia Denmark A/S

Salgsdirektør

Motiveres du af at fremme varmepumpeudbredelsen og opleves du som en kompetent leder af mennesker?

Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en markedsledende virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Vi har et godt og effektivt arbejdsmiljø i en flad organisation, hvor der aldrig er langt fra ord til handling.

Du kommer til at arbejde med stærkt engagerede kollegaer, hvor du vil opleve kompetent opbakning. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, stemningen er humoristisk og trivslen er generelt høj i teamet.

Hør her, hvad dine nye kolleger sætter pris på:

”Jeg er landet i mit drømmejob, jeg arbejder med alt hvad jeg er rigtig god til, nemlig support og koordinering. Vi har virkelig et stærkt team i dag og vores leder skal være et godt match til os. Vores nye direktør skal være ydmyg og have en lun humor. Vedkomne skal have lyst til at tale med vores forhandlere/installatører. Erfaring fra varmepumpebranchen er ikke nødvendig, men teknisk interesse er afgørende vigtig.”

”For første gang i min erhvervskarriere arbejder jeg et sted, hvor jeg kun har mødt glade og positive mennesker, det sætter jeg stor pris på. Jeg kan bruge min uddannelse som maskinmester og jeg arbejder med mine spidskompetencer. Vores nye leder skal være ”nede på jorden” og være en forstående og lyttende person.”

Stillingen:

Du indgår i et team med 4 kolleger, som salgsdirektør for Danmark. Det nuværende team består af 3 tekniske supportere og 1 salgskoordinator. I løbet af de nærmeste år forventer vi forsat at vækste vores danske salgsorganisation.

Vi befinder os i en stærk ekspansionsfase og er en af de førende aktører på det nordiske varmepumpemarked. Vi har også en stærk position på det europæiske marked.

Som salgsdirektør bliver det dit ansvar at udvikle salget og kendskabet til Thermias varmepumper.

Med stor troværdighed og en stærk evne til at kommunikere i øjenhøjde, vedligeholder og skaber du stærke relationer i varmepumpebranchen.

Du vil referere til en svensk chef som har base i Sverige. Du vil løbende have rapportering samt regelmæssige møder med din chef, som de øvrige nordiske ledere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være.:

 • Ledelse af dine nye medarbejdere, så de får naturlig respekt for dig.
 • Fortsat udvikling af Thermia Danmarks netværk af forhandlere/installatører.
 • Arbejde med større projekter for kommuner, virksomheder, entreprenører og opbygge yderligere kendskab i Danmark om Light Commercial (MEGA varmepumper).

Derudover deltager du i det daglige arbejde på salgskontoret i at servicere forhandlere og installatører. Du vil have løbende kommunikation og rapportering til dine kolleger i Sverige.

Du har succes i stillingen når:

 • Thermia opfattes som den mest professionelle samarbejdspartner ift. teknisk support, uddannelse af installation og oplevet kundeservice.
 • Thermia Danmarks omfattende netværk af forhandlere/installatører udvikles iht. strategiplanen.
 • Valget falder på en Thermia varmepumpe, så oplever man at få en af de bedste varmepumper på markedet som bliver installeret og serviceret af kompetente installatører.

Du kan blive vores nye salgsdirektør hvis du:

 • Har relevant salgs- og ledererfaring (erfaring med varmepumper er ikke afgørende).
 • Har en uddannelse/erfaring, der kan matche stillingens krav til forretningsforståelse, kommunikation og kultur.
 • Har stærke kompetencer i værdiskabende og udviklende kundekontakt.
 • Har demonstreret gode resultater i tidligere stillinger.
 • Har en stærk målrettet personlighed.
 • Kommunikerer i et klart sprog på både dansk og engelsk. En god forståelse af svensk er ønskeligt.

Vi forestiller os at du bor i Trekantområdet og nemt kan komme til Thermia i Vejle, når du er på kontoret. Derudover har du god adgang til vores kunder i hele Danmark. Vi vurderer, at din tid er 60% på kontoret og 40% hos vores forhandlere og installatører.

På den personlige side er det vigtigt at du:

 • Opleves som dygtig leder af mennesker.
 • Har gode samarbejdsevner og bidrager til gode relationer på tværs af organisationen.
 • Arbejder struktureret, loyalt og vedholdende i dit arbejde.
 • Opleves som en social person og har en positiv og glad tilgang til livet.
 • Er målrettet, robust og eksekverende.
 • Opleves som en meget åben og ærlig person.
 • Er tilpas udadvendt med godt humør og stærke relationelle kompetencer.

Vi tilbyder dig:

 • Konkurrencedygtig lønpakke med fast løn, firmabil, bonusordning og pension.
 • Arbejde i en international organisation, i vækst og med en sund økonomi.
 • Fokus på vækst, høj kvalitet og kundeservice i topklasse.
 • Et afvekslende og meget alsidigt job med frihed til at tage ansvar.

Kort om Thermia Denmark A/S, Vejle

Thermia er en svensk virksomhed fra 1923, der lige siden 1973 har fokuseret på at være blandt de allerbedste indenfor varmepumper, specielt jordvarmepumper. På vores fabrik i Arvika i Sverige arbejder der i dag flere hundrede dedikerede medarbejdere på at levere og udvikle evigt bedre og mere effektive varmepumper til mange markeder i hele Europa.

Vi startede egen salgsafdeling i Vejle i 2020. Vi tæller i dag 5 medarbejdere, dedikerede til at udbrede kendskabet til Thermia og yde vores forhandlere den støtte og assistance der skal til for at sikre nogle glade slutkunder i den sidste ende. Få flere informationer her: www.thermia.dk eller www.thermia.com.

Rekrutteringen sker i samarbejde med rekrutteringsfirmaet KRUNIKA v/René Krogsgaard Rønne.

Tiltrædelse: Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi vurderer kandidaterne løbende. Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet vores nye medarbejder.

Ansættelsesprocessen kan ses her: Rekrutteringsproces Headhunting+ (krunika.dk)

Test vil kunne indgå som en del af rekrutteringen.

Har du spørgsmål om stillingen og Thermia Danmark A/S er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent René K. Rønne på mobil 2679 5653 for mere information og uddybning af stillingsindhold.

Interesseret?

Hvis du tænker at ovenstående lyder spændende, så send din ansøgning og CV via nedenstående ansøgningsknap ”Ansøg”. Alle kvalificerede opfordres til at søge stillingen uanset baggrund.

Vi glæder os til at høre fra dig

Thermia Danmark A/S, Sjællandsgade 44, 7100 Vejle.
Du kan læse mere om Thermia Denmark A/S på Thermia historie i Danmark | Thermia.


Om KRUNIKA

KRUNIKA rekrutterer udelukkende i byggematerialebranchen. Jeg er rekrutteringspartner for byggemateriale producenter/leverandører i hele Danmark, samt deres ejere i Nordeuropa. Derudover flere af de frie tømmerhandler i Danmark. Jeg har 31 års erfaring i byggematerialebranchen, 20 års direktør erfaring, jeg kender kulturen, sproget og kravene i branchen. Du kan læse mere om KRUNIKA på www.krunika.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.