VARO Specialmaskiner A/S Hornslet

Økonomichef

VARO-koncernen udvikler og fremstiller kundetilpassede automations- og produktionsanlæg til kunder i hele verden.

Økonomichefens ansvar er helt overordnet – og med reference til den administrerende direktør – at sikre VARO’s finansielle registreringer, opfølgninger og nødvendig og inspirerende ledelsesinformation.

Eksternt er opgaven at koordinere indsatsen og aktiviteterne med revision, bank og myndigheder.

Afdelingen, der består af tre medarbejdere, er ansvarlig for hele paletten omkring økonomi - fra finansregistreringer og projektstyring til information til bestyrelse og eksterne interessenter.

Hovedopgaverne bliver, at

  • udarbejde eksternt regnskab og præsentationsmateriale
  • udarbejde interne regnskaber og opfølgningsmodeller
  • udvikle budgetter og modeller til opfølgning på projekterne
  • afholde budget- og projektopfølgningsmøder med afdelingsledelserne
  • fremlægge budget og regnskab på ledermøder og for bestyrelsen
  • sikre korrekt bogføring og afstemninger
  • overvåge kreditor- og debitoradministration
  • administrere løn, bonus og medejerbetalinger
  • udarbejde Interne og eksterne statistikker, KPI og tilsvarende

Derudover vil du indgå ad-hoc i ledelsesprojekter omkring forbedringer, effektiviseringer og den daglige ledelse, og du skal sikre, at organisationen efterlever og overholder aftaler, retningslinjer og procedurer.

Du vil komme til at arbejde i et teknisk og internationalt miljø med engagerede og kompetente kollegaer og med en ledelse, der har vilje og evne til at bakke op omkring dine ambitiøse målsætninger for økonomiområdet.

Erfaring fra ordreproduktion

Du har flere års erfaring fra lignende stilling i en projektorienteret produktionsvirksomhed, og du har medvirket til virksomhedens strategiske ledelse og daglige drift.

Du skal være en markant personlighed med dine meningers mod, men du skal samtidig være en holdspiller, der lytter til dine omgivelser og lærer af deres krav og forventninger.

Du skal have evnen og lysten til både at præsentere regnskaber og økonomi for bestyrelsen og til at diskutere økonomiske detaljer med kollegaer og ledelse.

Du skal have en naturlig interesse i at anvende og udvikle IT-systemer, og det er en klar fordel, hvis du har arbejdet i – eller har kendskab til - Navision.

Du kan se en beskrivelse af vores forretning - og vores produkter og løsninger på www.varo.dk.

Søg stillingen via QuickApply-knappen ”Ansøg”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. dir. Niels Jensen på telefon 2172 5989.


VARO Specialmaskiner A/S

VARO er en udviklingsorienteret teknologivirksomhed, der beskæftiger omkring 100 medarbejdere på domicilet i Hornslet nord for Aarhus

VARO udvikler udstyr, der effektiviserer produktionen og skaber ensartede kvalitetsprodukter hos vores kunder. Vi har produceret maskiner siden 1935, og vi ved derfor, hvordan man udvikler de mest optimale løsninger.

VARO fremstiller både standardiseret nicheudstyr og specialløsninger. Vores standardiserede nicheudstyr er kvalitetsløsninger, der er baseret på gennemtestede teknologier og processer, og det er et område, der er i fremdrift og vækst. Vores specialløsninger er til de unikke produktionsprocesser, hvor standardudstyret ikke slår til.

Over årene har vi leveret løsninger til en lang række brancher. I de senere år har vi haft en stigende aktivitet inden for life science, fødevarebranchen og non-food-branchen, og det har sat barren højt for vores produktudvikling, internationale salg og ambitioner.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.