Codeex A/S

Inside Sales Manager til Codeex Vest

Kender du værdien af god kundeservice, og vil du være med til at skabe en inside sales funktion i topklasse? Så er vi interesserede i dig!

Codeex er en velkonsolideret og gazelle-vindende IT-virksomhed med fremgang på alle vores fire forretningsområder: Solutions, Bæredygtig IT, Lager- & Logistikløsninger samt Hardware, Software og Services. Pt. er vi 40 kolleger, men tallet stiger hele tiden.

Vores hovedkontor og lager ligger i Herlev. Sidste år åbnede vi kontor og lager i Sverige, i år er turen så kommet til Jylland. Vi har ikke fundet vores lokation i det jyske endnu, men det bliver et sted mellem Aarhus og Aalborg ved motorvejen.

Vores tilgang er, at mennesker handler med mennesker, de kan lide. Derfor går vi meget op i at skabe en positiv atmosfære mellem kunder, leverandører og hinanden. Vi tror på, at alle har et medansvar for at skabe en kultur, som er rar at være i.

Drift, udvikling og ledelse

Inside Sales overordnede mål er at støtte, rådgive og servicere sælgere, leverandører og kunder, så deres dagligdag bliver så effektiv og problemfri som mulig. Funktionen vil vokse i takt med, at Codeex Vest vokser, derfor vil du også blive ansvarlig for at ansætte og lede nye kolleger samt for at skabe de nødvendige processer og strukturer.

Dine primære opgaver bliver:

  • Levere tilbud samt følge op på tilbud og restordrer
  • Kontakt til distributører og producenter
  • Håndtering af kundehenvendelser på telefon og mail
  • Rådgive kunder om valg af produkter og løsninger

I perioder med mindre travlhed skal du desuden i samarbejde med Salg være med til at udvikle løsninger og processer, der gør hverdagen endnu lettere for både os selv og vores kunder.

Du skal være god til at prioritere

I en salgsdrevet virksomhed som vores går det ofte stærkt; alle forventer levering og service i går. Derfor har vi brug for en kollega, som er god til at prioritere opgaver/kunder, og som er vant til at bevare overblikket – også under pres. Du skal med andre ord have et par års relevant erfaring bag dig.

Har du også erfaring med at lede, ansætte og strukturere en effektiv intern salgs- og servicefunktion er det et plus. Men for den rette person med lyst og potentiale til ledelse, hjælper vi gerne med nødvendige personlige og faglige udvikling.

Du skal desuden kunne formulere dig skriftligt korrekt på dansk og engelsk. Har du erfaring med at arbejde med Webmercs og Uniconta, er det en fordel.

Du har allerede travlt ...

Vi interviewer løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rigtige kandidat. Så send hellere din ansøgning i dag end i morgen til direktør Lars Andersen på lan@codeex.dk. Stillingen er fuldtids, lønnen er efter kvalifikationer; pension, sundhedssikring, fri mobiltelefon og frit internet er selvfølgelig en del af pakken.

Vil du høre mere om jobbet, før du skriver, er du velkommen til at ringe til Lars på 5374 6000.