RGS Nordic Skælskør

Er du vores nye kvalitetsmanager og certificeringsansvarlig?

Brænder du for miljøledelse og kvalitetsstyring, og er du interesseret i certificerings-opgaver? Så har vi et udfordrende job til dig i RGS Nordic Water Solutions.

Om RGS Nordic og Water Solutions

RGS Nordic er specialister i behandling af forurenet jord, industrispildevand og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald. Vi har modtage- og behandlingsanlæg fordelt i hele landet, hvor vi årligt behandler cirka 1/3 af alt affald fra bygge- og anlægsprojekter i Danmark.

Vores afdeling for industrispildevand, Water Solutions, er specialister i at rense industrispildevand og driver i Stigsnæs et af verdens mest avancerede biologiske renseanlæg, der betragtes som den mest miljøvenlige form for rensning på markedet.

Vi modtager spildevand fra mange forskellige industrivirksomheder – blandt andet fra samfundskritiske funktioner som medicinalindustrien, infrastrukturanlæg og energiproduktion. Afhængigt af hvilken industri spildevandet kommer fra, indeholder det forskellige stoffer, som vandet skal renses effektivt for, inden det kan ledes tilbage i naturens kredsløb.

Vores vandbehandlingsanlæg udleder 30 gange mindre CO2 end industriel spildevandsbehandling ved hjælp af forbrænding. Vi renser ud fra Best Available Technology (BAT) – og renser spildevand med over 99% effektivitet. Det betyder, at industrivirksomheder trygt kan komme af med deres forurenede spildevand, og industrispildevandet bliver renset på optimal vis ud fra den bedst tilgængelige teknologi, vi besidder i dag.

Vi tilbyder

En rigtig god arbejdsplads med cirka 25 kompetente og hjælpsomme kolleger, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer og din erfaring. Vi har en flad organisation, der gør, at alle har hands-on, og hvor det er naturligt, at vi hjælper og sparrer med hinanden. Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med vores kunder, leverandører, kommuner, myndigheder og andre samarbejdspartnere – og ser service og kvalitet som en selvfølge.

Vi ser os selv som en ansvarsbevidst miljøvirksomhed i vækst med ambitioner, der går op i at opføre os ordentligt og gå foran. Hos os skal tingene være i orden, og vi gør os umage for at leve op til myndighedernes stigende krav og kundernes høje forventninger til os.

Desuden kan vi blandt andet tilbyde en lækker frokostordning, fredags-morgenmad, sundhedsforsikring og fleksible arbejdstider. Og selvfølgelig vil vi sørge for at lære dig op og hjælpe dig ind i rollen som kvalitetsmanager og certificeringsansvarlig.

Dine ansvarsområder

Dit overordnede ansvar vil være, at RGS Nordic Water Solutions ledelsessystem til enhver tid opfylder standarder og forordninger, og vores kvalitets- og miljøpolitik er implementeret og følges i hele organisationen.

Dine øvrige ansvarsområder omfatter blandt andet, at:

 • Vores mål indenfor miljøledelse bliver opfyldt og overholdt
 • Vores kunders krav er ”top of mind” hos dine kolleger
 • Rapportere afvigelser og øvrige relevante forhold til ledelsen
 • Holde dig a jour indenfor miljøledelse og kvalitetsstyring – og sikre, at systemer og procedurer efterleves af dine kolleger.

Arbejdsopgaver

I det daglige vil dine arbejdsopgaver blandt andet omfatte:

 • Miljøgodkendelser, standardforskrifter, miljøledelse og kvalitetsstyringssystemet
 • Følge op på procedurer, instruktioner og vedligeholde miljøarkiv m.m.
 • Tæt dialog og samarbejde med vores miljøafdeling
 • Certificeringsopgaver og udarbejde nye og opdatere dokumenter
 • Deltage i interne og eksterne audits og udarbejde, vedligeholde og følge op på auditplanen
 • Udarbejde instruktioner og procedurer samt orientere om forbedringer og afvigelser
 • Fungere som ledelsens repræsentant.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med ISO-standarderne indenfor miljø- og kvalitetsledelse. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være meget forskellig, men vi forventer, at du er og holder dig opdateret mht. lovgivning og regler på området. Herudover forventer vi, at du:

 • Brænder for miljøledelse og kvalitetsstyring og har interesse i at arbejde med de nævnte arbejdsopgaver.
 • Er struktureret og har erfaring med kvalitetsstyring og certificeringsopgaver.
 • Tager ansvar for dine ansvarsområder, er hjælpsom og klar på at lære nyt.
 • Har en interesse i spildevand og bæredygtighed – og det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor kemi og miljø.

Din ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående job, og har du den personlighed og interesse, vi søger, så hører vi meget gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende og tager stillingsopslaget ned igen, når vi har fundet vores nye kollega, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.rgsnordic.com/vand, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Business Process Manager, Pernille Lyngsie Pedersen på telefon 23 31 33 67 eller på mail: plpe@rgsnordic.com.

Send din ansøgning, dit CV og andre relevante papirer via "Ansøg"-knappen nedenfor.