Bodenhoffs Bageri

Butikschef

Vi søger en dygtig butikschef.

Bodenhoff er 6. generations håndværksbageri med konditorafdeling, hvor langtidshævning og gode råvarer er vigtige parametre, og tradition og nytænkning går hånd i hånd.

Vi sætter pris på vores medarbejdere, som hjælper os med at gøre Bodenhoffs Bageri til stedet, man gerne vil handle hos, da både kaffe, brød, kager og service er i højsæde, og vi alle lægger energi og lyst i at have en god arbejdsplads. Her er ingen højere eller lavere end den anden, da alle arbejdsfunktioner er lige vigtige. På nuværende tidspunkt har vi 10 butikker i Storkøbenhavn, og vi har fortsat planer om at åbne flere butikker. Senest har vi åbnet en ny butik på Chr. Havn februar 2022.

Vi kan tilbyde dig chancen for at blive butikschef for nogle af Danmarks bedste kollegaer og kunder.

Som butikschef sikrer du, at vores medarbejdere kender retning og har rammerne for at give vores kunder en ensartet god oplevelse i vores butikker. Vi overlader efter en træningsperiode det fulde ansvar for drift og ledelse til dig med løbende sparring fra vores Detail Direktør.

I Bodenhoff har vi fokus på høj kvalitet og den gode smag. Vi bager delvis i vores butikker og resten i vores hovedbageri på Finsensvej på Frederiksberg. Som leder i butikken har du ansvaret for, at vores medarbejdere er klædt godt på til opgaven i det daglige, og at butikken fremstår salgsklar og indbydende, så kunderne altid får en god oplevelse hos os. En stor del af din tid bruger du på at servicere kunderne, og du er altid den, der går forrest og viser, hvordan man driver en butik.

Vi ser gerne at:

  • Du har erfaring som butikschef eller stor erfaring som souschef og er nu klar til at blive butikschef. Du kan også have ledererfaring fra café-/restaurationsbranchen.
  • Du kan sælge kaffe samt brød og kager og er ikke bange for selv at skulle bage noget af det.
  • Du er vild med at arbejde med kunder og service og sætter en ære i at sikre en god oplevelse for alle – hver gang.
  • Du kan og tør træffe beslutninger og stå ved dem.
  • Du er vant til at arbejde med salg og det at træne medarbejderne i at tænke salg.
  • Du har øje for, hvornår en butik er salgsklar, og det er dit mål at sikre dette altid.
  • Du har it- og økonomisk flair samt erfaring med vagtplanlægning.
  • Du taler, læser og skriver dansk.

Sammen om succes

Sammen skal vi skabe succes, en forudsætning for dette er, at du først og fremmest er passioneret omkring det, du laver. Butikkens medarbejdere skal blive inspireret af din gejst og din entusiasme. Du tager ejerskab og arbejder aktivt med udviklingen af medarbejderne. Vores kunder skal kunne mærke, når de kommer i butikken, at medarbejderne trives og elsker deres job, lige så meget som du gør. Vi skaber rammerne og tegner retningslinjerne, men du deltager aktivt og sætter dit præg på at få skabt gode resultater i lige netop din butik.

Du vil få meget frihed under ansvar, og du har selv stor indflydelse på din vagtplan, så du kan få dit job som butikschef til at hænge godt sammen med dit privatliv.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt. Der vil være et grundigt oplæringsforløb, så du kommer godt i gang.

Din ansøgning:

Ansøgning med billede og CV sendes via nedenstående link "Ansøg".

VIGTIGT: Du skal i emnefeltet på din mail skrive ”Ansøgning butikschef”.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.