Logio Consulting A/S

Erfaren rådgiver til logistikprojekter

Vil du arbejde med nogle af Danmark og Nordens største logistikprojekter?

Logio er en specialiseret rådgiver indenfor logistik og vores kunder er blandt Danmarks og Nordens førende i deres respektive brancher. Så uanset om du drives af lysten til at udvikle logistikken hos de største detailkæder, et bryggeri, en produktionsvirksomhed eller i en helt anden branche – så har vi et inspirerende job til dig. Vi har kontor i Gentofte, men arbejder også hos vores kunder såvel som fra vores hjemmekontorer. Din geografiske placering er ikke afgørende.

Sæt dit præg i et stærkt team

Vi er nogle af landets mest erfarne logistikrådgivere og sammen med os får du mulighed for at være med til drive udviklingen hos spændende kunder. Vi arbejder tæt sammen og inspirerer hinanden i udviklingen af de løsninger, der indfrier potentialet i kundens forsyningsnetværk. Du lærer hele tiden og bygger på, men vi forventer også at du kan styrke teamet yderligere – fagligt, så vel som med din personlighed.

Hos os vil du arbejde med en stor faglig bredde, blive udfordret og er aktivt med til at udvikle vores og vores kunders virksomhed. Der er højt til loftet, omgangstonen er uhøjtidelig og du kommer med på et hold af ligesindede, der brænder for at skabe de bedste resultater for kunden.

Vær med til at udpege retningen fra idégenerering til implementering

Som rådgiver leder du logistikprojekter af forskellig størrelse og kompleksitet og af både strategisk og operationel art. Du bidrager i hele processen gennem analyse, konceptudvikling og kravspecifikationer til implementering og idriftsættelse.

Vores kunder er selv videnstunge virksomheder, og det stiller store krav til, at vi som rådgivere kan bringe øget værdi til projektet. Du er derfor god til hurtigt at forstå kundens forretning og gennemføre en analyse af udfordringerne. Din erfaring, i kombination med en naturlig nysgerrighed og kreativitet, sætter dig i stand til at udvikle nye innovative løsninger for kunden ligesom du i implementeringsfasen er vedholdende med øje både for helheden og detaljen. Gennem hele processen er du med til at holde projektet på sporet i relation til aftalt leverance, kvalitet, deadlines og budget. Projekterne løses selvfølgelig i tæt samarbejde med dine kollegaer og kundens nøglemedarbejdere.

Resultatorienteret logistikprofil med stærke kompetencer

 • Du er uddannet ingeniør eller har tilsvarende anden længerevarende uddannelse indenfor SCM og/eller logistik.
 • Du har tung erfaring med logistikudvikling og gerne med intralogistik, lagerautomatisering og lagerstyringssystemer.
 • Du har en veludviklet viden om alle elementer og processer i større forsyningsnetværk.
 • Du har 8+ års relevant erhvervserfaring, gerne fra konsulenthus eller større virksomhed
 • Du har stærke analytiske evner samt en struktureret og kvalitetsbevidst arbejdsform.
 • Du har solid erfaring med projektledelse
 • Du har en praktisk tilgang og bevæger dig utvungen mellem strategisk, taktisk og operationelt niveau.
 • Du er udadvendt af natur, har et højt drive og er en dygtig kommunikator.
 • Du er lyttende og empatisk kombineret med en sund kritisk sans.
 • Du kan præstere ligegodt selvstændigt som i teams.
 • Du har dansk som hovedsprog og behersker engelsk på højt niveau, både i skrift og tale.

Vi tilbyder

Et super spændende job, med gode kollegaer og altid udfordrende projekter i et højt fagligt og fleksibelt miljø med konkurrencedygtig løn hvor resultater belønnes.

Yderligere information

Du bør forvente en vis rejseaktivitet, da vores kunder er placeret over hele Danmark. Ligeledes er der mulighed for projekter i Sverige og Norge.

Du kan læse mere om Logio på www.logio.dk ligesom du naturligvis er velkommen til at kontakte Jacob på +45 2968 5442 for en uforpligtende snak.

Ansøgning og CV sendes til CEO Jacob Leth Nielsen på jln@logio.dk.