Fyns Smedejerns Trapper A/S

Projektleder

Er du klar til en dagligdag med fart på, og hvor du i samarbejde med et dynamisk, yngre team er i kontakt med landets førende arkitekter og ingeniører omkring designet på de mest spændende byggerier i DK?

Jobbeskrivelse

 • Projektering af stålkonstruktioner, trapper, altaner og et utal af andre ting til byggeriet i Danmark – størstedelen i København og Odense, men vi har også mange mindre privatkunder rundt omkring i Danmark.
 • Kontakt til og vejledning af værksted og montageafdeling.
 • Projektstyring af dine egne projekter med dialog til bygherre.
 • Kontraktforhandling, hvor de sidste dele forhandles på plads.
 • Indkøb af specielvarer, som måtte indgå i dine projekter.

Vi tilbyder

Vi er en af Danmarks førende leverandører af specialdesignede stålkonstruktioner, trapper, altaner og lignende. Virksomheden blev grundlagt i 1977. I dag råder Fyns Smedejerns Trapper A/S over 3.500 m2 produktionslokaler.

Virksomheden beskæftiger i dag ca. 40 dygtige medarbejdere, og vi kan levere næsten alt inden for stålkomponenter til byggeindustrien. Vi er kendt for at levere den bedste kvalitet i branchen.

Vi trives med en flad organisationskultur, hvor idéer til, hvordan hverdagens opgaver kan løses bedre, bydes meget velkomne.

Der er vigtigt for os, at vi har det sjovt og er glade, når vi arbejder.

Vi mødes og griller sammen i løbet af sommeren – vi holder julefrokost – og fejrer juleafslutning med fællesspisning og banko samt andre sociale arrangementer, som vi finder på i løbet af året.

Vi forventer, at

 • Du er konstruktionsmæssigt stærk.
 • Du er skarp i arbejdet med Autocad og/eller Inventor.
 • Du spreder gejst og godt humør.
 • Godt kendskab til byggebranchen, ligesom kendskab til smedearbejde er en fordel. Har du en baggrund som smed er det plus, men ikke et krav.).
 • Du er villig til at yde en ekstraordinær indsats, når det er nødvendigt.
 • Du er ærekær og brænder for det, du gør og har et godt humør.
 • Du elsker at gøre dine kunder tilfredse.

Uddannelse

Vi tænker, at du kunne være uddannet inden for fx: produktionsteknolog, maskintekniker, ingeniør, byggetekniker, teknisk assistent, smed.

Dine evner inden for konstruktion og projektering, foruden dit personlige drive, vægtes højere end det konkrete uddannelsesniveau.

Personlige egenskaber

Du er en åben og nysgerrig person, der trives i et yngre og uformelt miljø, hvor der ikke er langt fra tale til handling. Du kan lide, at tiden går stærkt og elsker at have mange bolde i luften.

Det er en fordel at have referencer tilknyttet dit CV.

Sprog

Du formulerer dig godt i skrift og tale. Vi har primært kunder i DK.

IT

Vi anvender Autocad og øvrige alm. Office-programmer. Til økonomistyring anvendes overordnet Axapta, men i daglige køres det meste i Excel.

Løn

Efter kvalifikationer. Overenskomst for funktionærer iht Tekniq. Vi tilbyder både sundhedsforsikring og pensionsordning.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om jobbet kontakt da salgschef, Jonas Due – 6363 1600.

Ansøgningsfristen er 4. april, men vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.