Lægerne Sløjfen I/S Aalborg

Speciallæge – vil du supervisere i et team med god energi?

Vil du være en del af et lægehus, hvor vi holder både de faglige og kollegiale faner højt, fordi vi har et ganske særligt tværfagligt samarbejde?

Vi søger både dig, der vil arbejde fuldtid, og dig, der kan træde til som vikar. Uanset dit timeantal får du en alsidig hverdag, hvor du superviserer dine sygeplejefaglige kolleger og resten af tiden har egne konsultationer.

    ”Du kan glæde dig til at blive en del af et hus, hvor vi har et stort engagement omkring trivsel – det gælder både patienter og kolleger,” siger praksismanager Kristina Balle.

For os er god behandling en fælles sag

Vi går op i, at det skal være en tryg oplevelse at gå til lægen. Og at alle vores patienter skal mærke, at vi er nærværende. Også selvom vi har 9.000 af dem. Derfor har vi organiseret os sådan, at patienterne altid bliver mødt af de samme sygeplejersker og sekretærer, når de henvender sig til os.

Vi har længe været på forkant med at uddelegere en del af arbejdet til vores behandlersygeplejersker. Derfor kan du se frem til en hverdag, hvor vi samarbejder mere, end man ser de fleste andre steder.

Hjælp patienter og støt kolleger med din lægefaglighed

Du får en god blanding af egne patienter, der bruger dig fast, og nye patienter, der bare skal have en hurtig tid.

Hver onsdag holder vi 1 times intern undervisning, hvor vi både opdaterer hinanden på nye undersøgelsesmetoder og dykker ned i forskellige fagområder. Her kommer du også på banen sammen med vores 2 andre speciallæger.
Du får dermed en hverdag, hvor du:

  • superviserer vores 8 sygeplejersker og 7 sekretærer
  • kører dine egne konsultationer og tager på sygebesøg
  • udarbejder døds- og kommunale attester

Hvis du bliver ansat som vikar, kommer du til at arbejde hos os 2-3 dage om ugen og kan få lægevagter, hvis du ønsker det. Som fastansat kollega bliver du tildelt ca. 7 lægevagter i kvartalet.

Vi har hinandens ryg – som kolleger og mennesker

Når hverdagen byder på alt fra skovflåter til de helt tunge diagnoser, kræver det, at vi har hinanden at falde tilbage på som kolleger. Det gælder selvfølgeligt fagligt, hvor vi er kvalitetsbevidste og gode til at omstille os til nye arbejdsgange. Og så er vi (heldigvis) lige så gode for hinanden socialt.

    ”Vi er hamrende gode til at løfte hinanden i frokostpauserne. Og flere af os går til sport sammen i fritiden, så vi er ret tætte – men ikke sammenspiste, så vi glæder os til at lære dig at kende,” fortsætter Kristina.

Vi bor i Sundheds- og kvarterhuset, som udover os huser bl.a. en fysioterapeut, psykolog, fitnessfaciliteter og et apotek. Det er rimelig nybygget, og du kan glæde dig til store, lyse lokaler.

Du er speciallæge i almen medicin, og:

  • kan enten være nyuddannet eller have mange patientforløb bag dig
  • deler vores engagement i hele tiden at udvikle klinikken og kommer gerne selv med dine gode idéer.

Skal du være en del af et sprudlende sundhedshus?

Så send os din ansøgning via ”Ansøg” nedenfor snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, vi ikke har besvaret, er du velkommen til at kontakte praksismanager Kristina Balle på kb@laegernesloejfen.dk eller 2982 8892.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.