JH Revision Godkendt Revisionspartnerselskab Taastrup

Erfaren bogholder / regnskabsmedarbejder

 • Har du lyst til nye udfordringer?
 • Ser det spændende i at arbejde med mange forskellige typer virksomheder?
 • Vil du have mulighed for at bringe din faglighed i spil i tæt samarbejde med erfarne kolleger?
 • Kan du se fordelene ved at arbejde lige uden for København – tæt ved motorvejen?

Så kunne et job som bogholder / regnskabsmedarbejder hos JH Revision være noget for dig.

  ”Vi er på mange måder et traditionelt revisionsfirma. Men vi er også meget moderne, da vi udfører alt elektronisk, og vi tilbyder alle de goder og vilkår, der skal give de bedste betingelser for vores medarbejdere,” fortæller statsautoriseret revisor Frederik Bille.

Egne kunder og masser af professionel sparring

Som bogholder/regnskabsmedarbejder får du ansvar for dine egne kunder, som du løbende assisterer. Du varetager bogføringen og lønadministration mv., ligesom du fungerer som sparringspartner for vores kunder. Arbejdet vil tillige bestå i klargøring og afstemninger af bogføringen i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskabet. Til tider vil det være påkrævet, at du også arbejder ude hos kunderne. Kunderne spænder bredt, dog primært mindre og mellemstore ejerledede virksomheder.

Lækker frokostordning og mange personalegoder

JH Revision er et mindre revisionsfirma beliggende i Taastrup. Vi har eksisteret siden 1991, og vi beskæftiger i dag 23 kolleger. Hos JH Revision har vi et stærkt fællesskab med tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger, og med vores flade virksomhedsstruktur behøver der ikke være langt fra tanke til handling.

Vi ved, at det er vigtigt at trives på arbejdet for at kunne levere en god indsats. Vi har derfor skabt en virksomhed, hvor der er plads til at være lige præcis den, du er. Desuden har vi en række personalegoder, såsom en lækker frokostordning, massageordning, fri parkering og fleksible arbejdstider med fokus på din fritid – vi tilrettelægger dine arbejdstider ud fra dit bagland, og der er også mulighed for at arbejde hjemmefra i perioder, hvis der er behov for dette. Mød dine nye kolleger her.

  ”Selvom det går rigtig godt, og vi har travlt, så vil du opleve, at der altid er plads til at hygge sig og have det sjovt. Og vi er meget afslappede og nede på jorden, selvom vi er professionelle.” – Frederik.

Er det dig, vi leder efter?

 • Vi forestiller os, at du har erfaring eller kendskab til Economic eller tilsvarende økonomisystemer samt Office-pakken.
 • At du har erfaring eller kendskab til Danløn og Dataløn.
 • Vi lægger vægt på, at du kan opbygge tillidsfulde relationer.
 • At du har en god ordenssans.
 • Hvis du har mange års erfaring, tilpasser vi selvfølgelig opgaverne efter dit niveau.

Afhængig af din erfaring og dine ønsker er der også mulighed for du på sigt vil blive oplært i at udføre opstilling af mindre regnskaber.

  ”Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores sociale team, og jeg er sikker på, at du bliver glad for at indgå i en virksomhed med meget høj faglighed og alle de udfordringer, der skal til, for at du trives i din rolle.” – Frederik.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående knap ”Ansøg”.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.