Mandecentret Botilbud ApS Odense

Vi søger en erfaren psykolog

Vil du være med til at gøre en forskel for mænd i krise? Og kan du med dine kompetencer sikre, at Mandecentrets voldsfaglige indsats udvikles og styrkes? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye medarbejder.

Vi er Mandecentret Botilbud – et krisecenter for mænd. Nogle mænd rammes af en social deroute efter et afsluttet forhold og kan være hjemløse, socialt udsatte og udsat for vold i hjemmet. Bag enhver mand, der henvender sig til Mandecentret, er der en fortælling om en brudt familie, krise og sorg. Fælles for mændene er, at de er presset til det yderste med et akut behov for hjælp. Få mænd har erfaring med at søge hjælp til problemer i familielivet.

Mandecentret er til for at hjælpe mænd og deres børn. Vores mål er at sikre en kompetent og nærværende hjælp til krise- og voldsramte mænd, blandt andet via vores botilbud og ambulante rådgivning. Mandecentret blev etableret i 2006 med et botilbud i København. I dag er vi syv afdelinger placeret i Aalborg, Randers, Aarhus, Esbjerg, Odense, Slagelse og København.

Hvad skal du hjælpe os med?

Du vil indgå i arbejdet med at udvikle, implementere og drive det voldsfaglige arbejde i Mandecentret. Dine opgaver i jobbet som vores nye psykolog vil blandt andet være følgende:

  • Afprøvning og udvikling af terapeutiske forløb med voldsudsatte mænd (og deres børn)
  • Fastlægge rammer, tilgang og metoder i det voldsfaglige arbejde i Mandecentret
  • Nationale undervisnings- og udviklingsopgaver, herunder løbende feedback og sparring med kollegaer på tværs af Mandecentrets afdelinger
  • Eksterne møder med samarbejdspartnere
  • Samarbejde med ledelsen om den strategiske udvikling af voldsfagligheden i Mandecentret.

Stillingen som psykolog i Mandecentret er en nyoprettet stilling og er forankret under chef for Mandecentrets voldsfaglige indsats og forstander for Mandecentret Fyn, Michael Hammer. Da mandecentret har lokalafdelinger over hele landet, kan der forventes en del rejseaktivitet i forbindelse med ansættelsen.

Hvem er du?

Du er autoriseret psykolog med en solid terapeutisk erfaring i arbejdet med udsatte voksne og familier (evt. børn). Du har gerne et kendskab eller erfaring med tilbud inden for servicelovens §110 eller lignende socialfaglige tilbud og indsatser.

Du har en evne og mod til at møde mennesker i krise, og du er nysgerrig på og parat til at arbejde med voldsudsatte mænd (og deres børn) og de problemstillinger, der er relateret deres udsathed.

Du er en dygtig formidler, både skriftligt og mundtligt. Du er samtidig dialogorienteret og serviceminded, og du kan du begå dig og samarbejde med alle niveauer og fagligheder i organisationen.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar lokalt og nationalt og være åben for både store og små opgaver. Det er ligeledes vigtigt, at du har øje for, hvordan vi kan blive ved med at udvikle os og bringe nye perspektiver på banen. Da det er en nyoprettet stilling, skal du også trives i at begå dig i et arbejdsfelt, der er under konstruktion.

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor forventes det, at du engagerer dig i dine kollegaer og aktivt er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at arbejde iblandt passionerede og fagligt stærke kollegaer, som alle arbejder for at sikre bedre vilkår og indsatser for krise- og voldsramte mænd og deres børn. Vi har højt til loftet og en uformel omgangstone.

Du vil få fysisk arbejdsplads på Mandecentret Fyn, Tolderlundsvej 1, 5000 Odense C. Du kommer til at referere til chef for voldsfaglig indsats og forstander i Mandecentret, Michael Hammer.

Arbejdstiden er 32-37 timer ugentligt med fleksible mødetider efter aftale. Forventet opstart den 1. december 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsproces

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV via QuickApply via ansøgningsknappen ”Ansøg” nedenfor. Vi afholder samtaler løbende.

Du er velkommen til at kontakte Michael Hammer på 5080 2864 eller mih@mandecentret.dk, hvis du har afklarende spørgsmål om stillingen.

Læs mere om Mandecentrets arbejde på mandecentret.dk eller følg os på sociale medier.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.