Er du en moden, selvstændig og dygtig person med håndværkererfaring, så læs videre.

Fra december i år er en 20-28 timers stilling (deltidsstilling, timetallet fastsættes efter kandidatens faglige kompetencer) ledig i vores ejendomskompleks, Klintegaarden, som er en ældre fredet ejendom, bestående af godt 140 boliger (ejerlejligheder). Du kan læse mere om Klintegaarden på vores hjemmeside: www.klintegaarden-aarhus.dk.

Du skal selvstændigt kunne udføre en række viceværtsopgaver under ledelse af ejerforeningens bestyrelse. På vores hjemmeside kan du læse mere om opgaveansvaret. Se under fanebladet ”Fra bestyrelsen”. Et direkte link til viceværtens arbejdsbeskrivelse: http://klintegaarden-aarhus.dk/upl/14880/Vicevrtensarbejdsbeskrivelse2022.pdf.

For at kunne trives i jobbet skal du være fleksibel og selvstændig. Du er nemlig den eneste ansatte medarbejder i ejendommen. Til gengæld kan vi tilbyde gode arbejdsvilkår, hvor du i høj grad har indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdet. Du arbejder på hverdage med start kl. 7:30 og efter aftale.

Hvis du er interesseret og har kompetencerne til at varetage jobbet, så send en ansøgning til os. Fortæl om din baggrund, erfaring (CV) og om din motivation for at søge jobbet.

Du kan kontakte ejerforeningens formand på tlf.: 30 45 19 48, hvis du har spørgsmål.

Send din ansøgning til vores mailadresse på klintegaarden@gmail.com.