Sønderjysk Biogas Bevtoft A/S

Engageret og an­svars­be­vidst drifts­le­der

Bliv en del af et team, hvor bæredygtig udvikling og klima er hverdag

Vil du motivere og sikre sammenholdet i et team og sammen med den råvareansvarlige stå i spidsen for produktion af grøn energi? Som driftsleder på Sønderjysk Biogas i Bevtoft er du med til at skabe rammerne for dit team og den daglige drift af biogasproduktion. Har du lyst til at tage ansvar, og har du et godt overblik, så tilbyder vi et varieret og spændende job med stor indflydelse på egen hverdag.

Som driftsleder får du ansvaret for den daglige drift på biogasanlægget, hvor du vil være leder for 4 teknikere. Du skal være god til at motivere og inspirere samt koordinere arbejdet mellem de ansatte.

Vi er på udkig efter en ny kollega, som har lyst til at tage ansvar og har mod på at kaste sig ud i nye opgaver. Du har hænderne skruet ordentligt på og har en god mekanisk og biologisk forståelse, som giver dig et godt overblik.

Koordinering af opgaverne

Du følger den organiske proces og sikrer, at den forløber planmæssigt og du bruger derfor mest tid på koordinering af opgaverne, således anlægget performer på et højt niveau både drifts- og sikkerhedsmæssigt. Derfor bliver dine opgaver:

  • Planlægning, koordinering og ledelse af den daglige drift, herunder vedligehold.
  • Ansvarlig for sikkerhed og arbejdsmiljø.
  • Procesoptimering af anlægget i fællesskab med driftsteamet.
  • Projektledelse af udviklingsprojekter.
  • At indgå i vagtordning i tilfælde af sygdom ol.

Leder med forståelse for omdannelsesprocessen

  • Du er uddannet maskinmester, maskiningeniør, produktionsteknolog, eller lign. eller du har relevant erfaring fra en lignende stilling.
  • Du har mindst 3 års erfaring fra fabrik, produktionsvirksomhed eller procesanlæg med en høj grad af automation – og gerne ledelseserfaring.
  • Du bor højst 40 minutter fra biogasanlægget i Bevtoft, så du kan være på anlægget hurtigt, hvis det er nødvendigt.

Du er en naturlig leder, som samarbejder med den råvareansvarlige samt den øverste ledelse og medarbejderne om at holde overblik over vores processer og forbedre dem. Når du får, eller præsenteres for en god ide, sparrer du med medarbejdere og direktionen, så vi hele tiden forbedrer os og du udvikler dig. Du er garant for en god tone og godt kollegialt samvær.

Hvem er vi?

Hos Sønderjysk Biogas behandler vi årligt 450.000 tons husdyrgødning samt ca. 150.000 tons andet organisk råmateriale og producerer deraf biogas. Den producerede biogas opgraderes til bionaturgas og ledes ind i naturgasnettet, hvorefter den kan forbruges på lige fod med naturgas i det meste af Europa. Det har mange miljømæssige fordele, vi bidrager blandt andet til reduktion af CO2-udslippet, ligesom lugten fra gyllen reduceres markant igennem processen. Vi er ejet af Sønderjysk Biogas Invest A/S og E.ON Danmark A/S. Vi er 11 medarbejdere, der arbejder med effektiv og bæredygtig grøn energiproduktion på Langvej 65 i Bevtoft.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Jesper Jørgensen på 92437769

Søg stillingen

Send din ansøgning via nedenstående ansøgningsknap. Vi læser ansøgninger og inviterer til samtale løbende, så send din allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.