Green Box Aulum

Ved­li­ge­hol­del­ses­tek­ni­ker

Hos Green Box søger vi en vedligeholdelsestekniker til vores egne maskiner og bygninger mv. til vores to lokationer i Aulum. Har du en baggrund som smed eller erfaring fra en lignende stilling hvor du har stået for reparation, service og forebyggende vedligehold? Her er der tale om en alsidig stilling, hvor du er med til at gøre hverdagen nemmere for dine kollegaer, så vi kan sikre en stabil drift.

Om jobbet

Du vil være en del af vores serviceteam, som består af dig og den nuværende vedligeholdelsestekniker, som ønsker at gå på nedsat tid. Som vedligeholdelsestekniker har du ansvaret for at produktionsudstyret er vedligeholdt samt afhjælpe tekniske problemer i vores produktion.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Vedligeholdelse af produktionsudstyr
  • Fejlfinding og reparation, både ved planlagt stop samt ved akut behov
  • Registrering og udlevering af bl.a. nyt el værktøj til kollegaerne i produktionen
  • Sikre at lovpligtige eftersyn på materiel bliver gennemført
  • Ad hoc opgaver

Baggrund og kvalifikationer

Vi ser gerne du har en baggrund som smed, maskinarbejder, automekaniker eller lignende, gerne med erfaring fra lignende stilling.

Vigtigst er, at du er en teamplayer, der har lyst til at arbejde med vedligehold og reparation af teknisk produktionsudstyr.

Du skal have interesse i at arbejde med løbende forbedringer af vores udstyr og hele setup’et omkring dette, så det letter arbejdet og gør det nemt for dine kollegaer i produktionen.

Vi er en virksomhed der prioriterer sikkerhed højt, så det er væsentligt, du har forståelse og respekt for interne sikkerhedsregler og procedurer samt at du er med til at sikre vi kan overholde disse.

Green Box tilbyder et spændende job i en dynamisk og innovativ virksomhed, hvor du får gode kollegaer. Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi prioriterer høj trivsel og tilbyder en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning og en aktiv personaleforening.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionschef Dennis Farskov på +45 2257 6783 eller på df@greenbox.dk.

Ansøgninger behandles løbende og du tilskyndes derfor til at ansøge snarest muligt. Stillingen lukkes, når den rigtige kandidat er fundet.


Green Box producerer og leverer præfabrikerede badeværelser i en innovativ og let konstruktion med betonstøbt gulv. Hos Green Box tænker vi nyt, og vi elsker at udfordre os selv til at gøre os dygtigere, mere effektive og se fremad, både i udviklingsfasen og i selve produktionen. Dette drive kan mærkes helt fra vores dygtige medarbejdere i produktionen til alle vores tilfredse kunder. Læs mere om Green Box her: www.greenbox.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.