Troutex ApS

Key Account Manager til nyt forretningsområde i veletableret virksomhed

Troutex ApS Egtved

Indrykket 

Har du erfaring med B2B-salg? Og kribler det i dig, når du hører, at du kan spille en central rolle i lanceringen af et nyt dansk, økologisk produkt på et marked med uforløst potentiale?

Så er det måske dig, vi leder efter til at hjælpe os med den spændende udfordring, vi står overfor: at få sat danske økologiske højkvalitets ørreder på landkortet. I første omgang her i Danmark via udvalgte forhandlere, dernæst på flere markeder med Tyskland som første prioritet. Potentialet er stort, klimavenlige fødevarer er i høj kurs, og god økologisk ørred er en mangelvare. Samtidig er der behov for at få udbredt kendskabet til ørreden som en sund og lækker fødevare af høj kvalitet.

Derfor leder vi efter en Key Account Manager, der kan hjælpe med at drive salgsindsatsen og skabe gode kunderelationer. Du bliver en del af et lille stærkt team, der arbejder tæt sammen, hvor du vil referere til den administrerende direktør.

Om rollen og opgaverne

Du får chancen for at komme med helt fra start på et nyt projekt i Troutex, hvor vi står overfor at skulle lancere dansk økologisk ørred af højeste kvalitet på markedet. Troutex er en etableret og anerkendt producent, der har leveret højkvalitets ørredæg til kunder på tværs af landegrænser i årevis. Vi har derfor et solidt erfaringsgrundlag at tage afsæt i, og som du kan læne dig opad.

I rollen som Key Account Manager er din vigtigste opgave at varetage dialogen og relationen med kunderne med et højt serviceniveau, professionalisme og stærk kommerciel forståelse. Du følger aftalerne helt til dørs og hjælper med koordinering og projektstyring på tværs af værdikæden, så varerne når godt og hurtigt frem. Du er også med i den mere opsøgende del af salgsarbejdet, hvor du i samarbejde med direktøren tager kontakt til potentielle nye kunder og deltager i salgsmøder.

Konkret vil du:

 • Have key account ansvar for udvalgte kunder
 • Agere vigtigt bindeled mellem leverandører og kunder
 • Arrangere transport og logistik
 • Tage kontakt til potentielle nye kunder og deltage i salgsmøder
 • Indrapportere registreringer fra dambrug i relation til økologikontrol, foder- og sygdomsregistreringer på daglig basis
 • Være back-up og assistere direktøren samt i mindre grad ejeren

Det her er en rigtig god mulighed for at komme med på en spændende vækstrejse og være med helt fra start i lanceringen af vores nye produkt. Vores nye kollega kommer til at få masser af ansvar og rig mulighed for at sætte sit eget præg på rollen og processerne. Vi glæder os rigtig meget til at byde ham eller hende velkommen i teamet.
- Søren, administrerende direktør i Troutex

Om dig

Det er vigtigt, at du har erfaring med salg og helst fra B2B, hvor du har haft fokus på de gode længerevarende kunderelationer.

Personlighedsmæssigt vil du passe godt ind hos os, hvis du er positiv, løsningsorienteret, grundig og professionel i din tilgang og har begge ben solidt plantet på jorden. Da vi er et mindre team i en lille virksomhed, er det også vigtigt, at du trives godt med et varierende jobindhold, hvor du ikke altid ved, hvad den kommende dag helt præcist byder på. Idet du bliver dybt involveret i lanceringen af et nyt produkt og udviklingen af et nyt forretningsområde, er det også en stor fordel, at du motiveres af nye udfordringer og er drevet af at gøre en forskel og sætte et aftryk.

Konkret kommer du med:

 • Erfaring med salg og/eller key account management
  Gerne i relation til fødevarer, men det er ikke et krav
 • Erfaring med eksport, transport og logistik
 • God kommerciel og økonomisk forståelse
 • Solidt kendskab til Microsoft Office pakken og ERP-systemer
 • Gode sprogkundskaber i skrift og tale, særligt dansk og engelsk og ideelt set også tysk

Lyder det som noget for dig?

Så send os en ansøgning og dit CV via nedenstående ansøgningslink.

Ansøgningsfrist:

Den 8. oktober 2022.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter så snart, vi har fundet den rette kandidat.

Arbejdssted:

Troutex’ kontor på Aftensang 10 i Egtved.

Har du spørgsmål?

Kontakt Søren Nørtoft Olsen på telefon: +45 4040 2268 eller mail: sno@troutex.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Troutex

Troutex A/S blev startet i 2004 af Jørgen Jøker Trachsel, der stadig ejer virksomheden, og Ove Ahlgreen, med en vision om at skabe en stærk virksomhed, der leverede certificerede sunde regnbueørredæg i høj kvalitet hele året rundt til kunder i hele verden. Og det lykkedes. Troutex leverer nu æg til en bred international kundekreds med forsat fokus på høj kvalitet i alt, hvad vi gør. På ét af de nuværende økologiske dambrug er vi pt. i gang med at opdrætte vores første danske økologiske ørreder – også her med kvalitet og det gode produkt i højsædet.

Læs mere her: https://troutex.dk/


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.