Fonden Drive - School Of Motivation Billund

Er du vores nye naturfaglige lærer på Drive School of Motivation?

Er du en dygtig lærer med en naturfaglig profil, der tænker skole og specialundervisning på en legende og kreativ måde? Er du oprigtigt optaget af at gøre forskel for børn og unge, der kæmper personligt, socialt eller fagligt? Så er du måske lige den, vi leder efter!

På vores skole har eleverne alle psykiske diagnoser som fx ADHD, ADD, OCD eller ASF. Rigtig mange af dem har også mistet motivationen for både skole og deltagelse i fællesskaber, når de kommer til os. Det arbejder vi hver dag fokuseret på at lave om på!

Hvilken lærer er du?

For at trives i Drive skal du tro på, at leg og samskabelse som didaktiske principper rummer uanede muligheder – for det gør vi! Derudover er det et must, at du:

  • Har naturfaglig undervisningserfaring
  • Har erfaring fra specialområdet
  • Ser muligheder i udfordringer og tør tænke højt – og ud af boksen
  • Er robust og har gåpåmod
  • Har lyst til at lege

Hvem er vi, og hvad tror vi på?

Drive School of Motivation er en dagbehandlingsskole, som tilbyder individuel tilrettelagt undervisning og hjælper elever med at (gen)finde deres eget drive. For mens nogle leder efter fejl hos børn, leder vi i Drive efter motivation.

Vores skole er elevernes skole. Den bygger på solid praksis og teoretisk erfaring fra de voksne, som er omkring eleverne. Et af vores vigtigste mål i forhold til vores elever er at se dem trygge og glade og i personlig trivsel i fællesskab med familie og skole. Elever, der lærer at mestre deres liv og udvikler deres kompetencer.

Hvad kan vi tilbyde dig?

I Drive bliver du en del af et team i vækst, hvor seriøsitet og faglighed går hånd i hånd med humor og leg. Her fungerer en bordtenniskamp ofte fint som opvarmning til en udviklingssnak.

Derudover får du med Drive:

  • Mulighed for nytænkning i forhold til indsatser og læring for børn og unge
  • Feedback, supervision og tæt sparring på dit arbejde
  • En åben og tillidsskabende ledelsesstil, som bygger på anerkendelse
  • En moderne arbejdsplads beliggende i Billund – Børnenes Hovedstad – hvor vi ELSKER at lege!

Nysgerrig?

Læs mere om os på www.fondendrive.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 5357 5757.

Søg stillingen via QuickApply på Jobindex (anvend knappen "Ansøg" nedenfor). Vi afholder løbende samtaler og håber at høre fra lige præcis dig!


Fonden Drive er en not-for-profit-fond, der arbejder for at hjælpe børn og unge med særlige behov. Vi tror på, at motivation, leg og samskabelse er nøglen til læring. Læs mere om os og vores andre tilbud her.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.