Triplan International A/S Ishøj

Lagermedarbejder - resultatorienteret medarbejder søges

Er du struktureret, nysgerrig og klar til at tage fat på vores lager med højt humør? Har du lyst til at være lederens højre hånd? Så har vi måske jobbet til dig.

Triplan International A/S har travlt og har brug for flere nye kollegaer

Vi udvikler, producerer og leverer bygningsprofiler og glasvægge/døre byggerier over hele verden. Vi producerer fra egen fabrik i Ishøj, hvor vi har ca. 7.000 m2 produktion. Vi har en dynamisk og spændende hverdag med høj medarbejderinvolvering, og der er gode muligheder for at få en afvekslende hverdag med forskellige arbejdsopgaver.

Vi søger en lagermedarbejder, der kan tage ansvar og være en vigtig del af lageret p.t. på tre medarbejdere. Du vil få medansvaret for bedst muligt at planlægge hverdagen på lageret, herunder bl.a. planlægning/uddelegering af arbejdsopgaver, transportbookinger og modtagelse af varer.

Om jobbet:

 • Ordreklargøring, luk og pak
 • Af- og pålæsning af lastbiler
 • Planlægning/uddelegering af arbejdsopgaver
 • Transportbooking
 • Modtagelse
 • Bestilling af emballage
 • Sende produkter til maler
 • Diverse.

Om dig:

Vi forventer, at du har kvalifikationer og erfaring inden for lagerarbejde, helst uddannet lagermedarbejder (ikke krav), herunder gerne erfaring med pluk og pak. Du har et truckcertifikat (krav). Du skal være IT-stærk, proaktiv, struktureret og samtidig være nysgerrig og resultatorienteret. Du skal evne til at holde fokus på mål og overholde aftaler/deadlines. Meget vigtigt er, at du har lyst til at være en del af et stærkt team, hvor opgaverne er mange, det går stærkt, og du har det godt med at tage ansvar. Vi leverer kvalitetsprodukter, derfor skal du være omhyggelig, kvalitetsbevidst, mødestabil og en god kollega, der er i stand til at tage fat.

Triplan tilbyder:

 • Et selvstændigt, spændende og udviklende job i en handlekraftig, solid og veletableret vækstorienteret virksomhed, der er inde i en spændende udvikling
 • Gode udviklingsmuligheder for alle. Du vil gennemgå en grundig oplæring og blive en del af et veletableret team
 • Et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, teamwork og humor er vigtige ingredienser
 • Gode og ordnede forhold - vi har overenskomster og er medlem af DI
 • Tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning til ansoegning@triplan.dk. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send os din snarest muligt, så du er sikker på at komme i betragtning.


Om Triplan:

Triplan International A/S er en solid, dansk virksomhed med 75 års erfaring. Triplan leverer produkter i høj kvalitet til professionelle byggefolk og har specialiseret sig i design og produktion af glasvægsløsninger, gipsvægge, facader og etagedæk i stål.

Med produktion i Danmark kan Triplan levere hurtigt og er ikke bange for at kaste sig ud i specielle løsninger. Triplan er en travl og seriøs arbejdsplads og har fokus på både medarbejderne og kundens trivsel. Triplan lægger stor vægt på kvalitet i alt, hvad vi laver, og går højt op i at have styr på alle processer fra udvikling til produktion og levering.

I 2016 blev Triplan ISO 9001-certificeret, hvilket er en garanti for, at der leveres produkter og service i ensartet kvalitet. Hver gang. Triplan, der har til huse i egne lokaler i Ishøj, beskæftiger omkring 40 ansatte og er inde i en god positiv udvikling og har en solid økonomi.

Du kan læse mere om Triplan på www.triplan.dk.