We Are Safe ApS København

Intern salgskonsulent – sælg digital sikkerhed på et marked i kæmpe vækst

Vil du blive knivskarp til salg? Og kunne du tænke dig at blive partner i en vækstende virksomhed og have det megasjovt med dine kolleger?

”Vi er sindssygt dygtige til salg, så du kan virkelig lære noget her,” siger Henrik Wagner Holm, som egentlig er adm. direktør, men helst bare vil kalde sig din nye kollega. For det er sådan, det er hos Safe.

Vi sikrer danskerne i en digital virkelighed

I Safe leverer vi digital sikkerhed på abonnement – helt uden binding. Så sikre er vi på vores produkt. Kunderne bliver nemlig i gennemsnit i over seks år hos os.

Vores rejse er kun lige begyndt. Og med nye investorer ombord vil du være med til at byde både mange nye kunder og kolleger velkommen i de kommende år.

Sælg digital sikkerhed til privatpersoner over telefonen

Du bliver en del af et tætknyttet hold på femten kolleger: 10 sikkerhedskonsulenter som dig selv og fem IT-supportere og teknikere.

Du taler oftest med danskere, der ikke har stor digital erfaring, eller børnefamilier, der har brug for god sikkerhed på tværs af deres enheder. Og så finder du den løsning, der giver bedst mening for netop dem.

”Du sætter dig ind i kundens behov og tilbyder dem noget, de bliver rigtig glade for,” fortæller Henrik.

Dine arbejdstider hedder mandag-torsdag 9-17 og fredag 9-16.30. Når du er oplært og når dine mål, kan du i princippet arbejde fra en liggestol i Malaga, hvis det er det, du har lyst til. Men vi håber da på at se dig på kontoret og til fredagsbarerne.

Klar til at tjene penge?

Du bliver provisionslønnet til 1.982 kr. pr. salg med en garanteret minimumsløn på 15.000 kr.

Derudover begynder du efter seks mdr. at optjene ejerskab og kan kalde dig partner i Safe.

Når vi tager ud, bliver det Unsafe

Vi investerer både penge i dig og i fællesskabet, for det er sådan, vi bliver ved med at være et fedt sted at arbejde. Hver fredag kl. 16.30 slukker vi for telefonerne og tænder for fadølsanlægget, og en gang om måneden går vi ud og spiser sammen eller det, der er sjovere.

”Når vi tager ud, kalder vi os Unsafe, og det betyder egentlig bare, at vi er rigtig gode til at stemple ud og hygge os,” forklarer Henrik med et smil.

Du har salgspotentiale

Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har arbejdet med telefonsalg hos et forsikrings- eller sikkerhedsselskab, men det er bestemt ikke et krav. Det vigtigste er, at du er klar til at give den max. gas og udvikle dig inden for salg.

Er den home safe?

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en kort ansøgning samt dit CV via nedenstående ansøgningsknap, ”Ansøg”, hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Wagner Holm på 51 23 42 98.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.