Zeppelin Danmark A/S Sjælland, Fyn og Jylland

Udemontør

Har du lyst til at arbejde med markedets stærkeste brand?

Grundet travlhed i vores serviceafdeling søger vi flere udemontører til både Sjælland, Fyn og Jylland. Du vil indgå i et team af erfarne entreprenør-mekanikere, der sætter kvalitet og sikkerhed i højsædet.

KVALIFIKATIONER

  • Du har erfaring fra branchen eller beslægtede brancher
  • Du er uddannet entreprenør-, traktor- eller lastbilmekaniker
  • Du har flair og interesse for hydraulik / elektronik
  • Du har kørekort min Kat. B
  • Du kan arbejde selvstændigt, men er også en team-player
  • Du kan læse, skrive og forstå teknisk dansk og engelsk
  • Du har IT-kendskab
  • Du er ansvarsbevidst og beslutningsdygtig
  • Du er initiativrig og kan arbejde under pres

VI TILBYDER

Attraktive ansættelsesvilkår og et selvstændigt arbejde med mulighed for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed, hvor kvalitet, udvikling og vækst er i fokus. Du vil få et selvstændigt arbejde i et uformelt arbejdsmiljø og blive en del af en travl hverdag med kompetente, engagerede og hjælpsomme kollegaer.

SPØRGSMÅL

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Formand Vest, Jacob Stig Nielsen på tlf. 2075 9940 eller Formand Øst, Lasse Gregersen på tlf. 2510 9970.

Send din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningsknappen nederst. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se en kort video om historien om Zeppelin her. Læs mere om os på www.zeppelin-cat.dk.


Zeppelin Sverige AB og Zeppelin Danmark A/S er eneforhandlere for Caterpillar Inc. i Sverige og Danmark. Vi tilbyder nye og brugte entreprenør- og minemaskiner, udlejningsmateriel, samt gas- og dieselmotorer og el-generatorer. Sortimentet omfatter mere end 100 maskintyper, lige fra minigravere til store dumpere til minedrift. Maskinerne er pålidelige, brændstoføkonomiske og baseret på moderne teknologi. Inden for motor- og generatorsegmentet er Zeppelin førende leverandør af løsninger til industrien, marinen og jernbanesektoren. I Sverige og Danmark tilbydes hele pakken lige fra salg og service til finansiering og leasing. Begge organisationer er i besiddelse af kompetent viden i kraft af dygtige teknikere og ingeniører, som har mange års erfaring med Caterpillars produkter.

Sverige har omkring 550 medarbejdere fordelt på 14 lokationer fra nord til syd. I Danmark er der omkring 260 medarbejdere fordelt på 6 lokationer. Begge Zeppelin-selskaber er en del af den tyske Zeppelin-koncern. Mere information findes på Zeppelin-cat.se og zeppelin-cat.dk