CBS Executive Fonden

Program manager

CBS Executive Fonden Frederiksberg

Indrykket 

CBS Bestyrelsesuddannelserne søger ny program manager til at stå i spidsen for både den administrative og praktiske gennemførsel af vores bestyrelsesuddannelser. Har du projektleder egenskaber, kan du have mange bolde i luften i en travl og dynamisk hverdag, og interesserer du dig for kommunikation, koordinering og eksekvering? Ønsker du at være med til at udvikle bestyrelsesarbejde som profession og fagområde samt bidrage til værdiskabelse i virksomheder og samfund? Så skal du med på rejsen og være en del af Bestyrelsesuddannelsernes team, som vores nye program manager.

Om CBS Bestyrelsesuddannelserne

CBS Bestyrelsesuddannelsernes ambition er at være forrest i udviklingen af bestyrelsesarbejde som fag. Med udgangspunkt i værdiskabende bestyrelsesarbejde anlægges et 360 graders perspektiv på bestyrelsens arbejdsfelt, problemstillinger, ledelsesopgaver og processer. Vores deltagere bliver inspireret og udfordret af professorer og førende bestyrelseskapaciteter i case-diskussioner om bestyrelsens væsentligste opgaver, beslutninger og dilemmaer. CBS Bestyrelsesuddannelserne er med til at udvikle nogle af samfundets topledere og bestyrelsesmedlemmer, og som program manager kan du blive en del af det.

Om stillingen

I stillingen som program manager hos CBS Bestyrelsesuddannelserne får du en vigtig rolle som ansvarlig for en række bestyrelsesuddannelser. Du er med i alle processer fra udvikling af uddannelserne, planlægning i samarbejde med programdirektør og programassistenter samt praktisk eksekvering af uddannelsesdage. Du har dine egne ansvarsområder, og vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og fokuseret – men ligeledes bidrage til og samarbejde med teamet omkring CBS Bestyrelsesuddannelserne. Hos CBS Bestyrelsesuddannelserne er vi ”customer obsessed” - hvilket betyder, at vi lever og ånder for at give vores deltagere en helt uovertruffen oplevelse, hver eneste gang de er i kontakt med os. Derfor forventes det, at du som person har lyst til at gå i front og tage ansvar for dette.

Opgaverne vil blandt andet omfatte:

 • Koordinering og planlægning af uddannelser i samarbejde med programdirektør
 • Booking af og koordinering med undervisere på bestyrelsesuddannelserne
 • Ansvar for og kommunikation med deltagere på bestyrelsesuddannelserne
 • Udarbejdelse af markedsføringsmateriale samt kontakt til bureau
 • Kvalitetscheck af uddannelserne og programassistenternes arbejde (lokaler, forplejning, m.m.)
 • Øvrige ad hoc-opgaver på kontoret i samarbejde med direktør og team.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Kan holde overblik og navigere mellem mange projekter og opgaver løbende
 • Er en ’arbejdsbi’, der ønsker at give den en skalle i løbet af lange og dynamiske arbejdsdage
 • Har et højt energiniveau, er udadvendt med et smittende humør og motiveres af, at også de væsentlige detaljer får fuld opmærksomhed
 • Har erfaring fra lignende stilling inden for uddannelses- og kursusadministration (en fordel, ikke et krav)
 • Er en teamspiller, der ligeledes ikke er bange for at arbejde selvstændigt og tage ansvar.

Det er en fordel, hvis du er nyuddannet cand.merc. eller blev udlært inden for de seneste par år.

Om teamet hos CBS Bestyrelsesuddannelserne

Vi holder til på CBS campus, Porcelænshaven 22, med Frederiksberg Have som nabo. Vi er et lille team, der i øjeblikket består af 10 kompetente og passionerede medarbejdere, som dagligt arbejder tæt sammen og vægter holdånd højt. Vi trives i et dynamisk og travlt arbejdsmiljø, hvor højt humør og tætte samarbejdsrelationer er vigtigt. Særligt for teamet er vores høje serviceniveau og evne til at løfte i flok, koordinere, hjælpe og kommunikere internt. Derudover har vi en uformel tone og griner meget, og så elsker vi sociale sammenkomster, når tiden tillader det.

Skal du med på holdet?

Er du klar på at blive en del af et team, hvor der er fart på, hvor armbevægelserne godt må være store, og hvor du glæder dig til at møde ind? Så send os din ansøgning og CV via nedenstående ansøgningsknap.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

Kirstine Dinesen, program manager
kd@cbs-executive.dk, tlf.: 3815 6012

Anette Clausen, chef for onboarding
ac@cbs-executive.dk, tlf.: 3013 8873

Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.


CBS Bestyrelsesuddannelserne er en del af CBS Executive Fonden og søstervirksomhed til Bestyrelsesforeningen, der har 70 af Danmarks toneangivende virksomheder, institutionelle investorer, erhvervsfonde og brancheorganisationer samt staten, regionerne og kommunerne som medlemmer. CBS Bestyrelsesuddannelserne er fagligt førende på internationalt niveau og forrest i udviklingen af kompetencer og praksis i og omkring bestyrelseslokalerne. CBS Bestyrelsesuddannelserne har siden etableringen i sommeren 2013 gennemført flere end 125 bestyrelsesprogrammer, 700 undervisningsdage og 2.100 case-sessioner med deltagelse af 4.000 bestyrelsesmedlemmer, direktører og erhvervsledere.