CM Biomass Partners A/S

Senior Regnskabschef

CM Biomass Partners A/S København

Indrykket 

Er du klar på nye udfordringer i en international bæredygtig virksomhed med en unik og dynamisk kultur? Nyder du at gå i dybden med tal og regnskaber? Og er du samtidigt struktureret, imødekommende og god til mennesker? Så er det netop dig, vi mangler som vores nye regnskabschef!

CM Biomass Partners A/S er en international træpille produktions- og tradingvirksomhed i rivende udvikling med fokus på bæredygtig energi. Vi søger derfor en regnskabschef, der med rolige hænder kan sikre retvisende og rettidig koncernrapportering.

Økonomisk og regnskabsmæssigt ansvar

Som Senior regnskabschef i CM Biomass vil du blive tilbudt en plads i en virksomhed med en helt særlig kultur, der karakteriseres ved inklusion, støtte og positivitet.

”I CM Biomass går tingene hurtigt – også beslutningsprocesserne. Der er rig mulighed for at tage del i den spændende forandring, vi oplever lige nu, hvilket giver grobund for stor eksekveringskraft for den enkelte. Fra starten af min ansættelse blev jeg hurtigt opmærksom på, at har du de rette og relevante ideer får du lov til at løbe med dem. Så hvis du ønsker at være en del af en organisation, hvor du har mulighed for at bidrage til udviklingen og måden, vi arbejder med regnskab på, så er CM Biomass det rette sted for dig,” siger CFO, Ask Michael Munck.

Du vil med reference til CFO få direkte personaleansvar og dermed være ansvarlig og daglig motivator for et stærkt team på fem medarbejdere i regnskabsafdelingen. Du vil opleve stor indflydelse på dit område! Du finder stadig den samme entreprenante attitude i alt, hvad vi laver. Derfor er vi heller ikke fastlåste på, hvordan tingene skal gøres, og der er masser af plads til dine ideer og inputs – og til at du kan lære noget nyt samt udvikle dine kompetencer såvel personlige som faglige.

Til daglig vil du stå til ansvar for ”Finance Fast Close" (månedslukprocessen) gennem automatisering, effektivisering og optimering. Du vil blive den ansvarlige for revision i forbindelse med årsregnskabet, problemløsning, planlægning og udvikling for alt vedrørende ERP m.m.

Samarbejde er afgørende for vores succes

Som person er du imødekommende, fleksibel og har lyst til at skabe en positiv teamånd. Samtidig motiveres du af komplekse problemstillinger, som du proaktivt angriber på systematisk vis. Udover at være glad for tal, er du god til mennesker og forstår vigtigheden af at skabe tillid blandt afdelingens øvrige medarbejdere. Du vil blive del af en attraktiv arbejdsplads, hvor udviklingen går hurtigt, omgangstonen er uformel og hvor loyalitet vægtes højt.

Du kan sætte flueben ved følgende erfaringer:

  • Månedlig rapportering
  • ERP-system
  • Excel på højt niveau
  • Forberede materiale til revisor
  • Min. 5 års erfaring fra lignende stilling
  • Optimering af processer og forretningsgange
  • Taler og skriver engelsk på højt forretningsniveau

Det vil være en ekstra fordel:

Du har udover uddannelse på cand.merc. aud., HA eller HD-niveau, en baggrund som revisor og/eller erfaring som regnskabschef i en produktionsvirksomhed. International erfaring fra moderselskab med datterselskab i USA og kendskab til US-GAAP er en fordel, men ikke et must. Vi forventer at overgå til IFRS pr. 1/5-2023, hvorfor kendskab til IFRS vil komme dig til gavn.

Vi bogfører alt i D365 og bruger p.t. Konsolidator® til konsolideringen af vores mange datterselskaber (Danmark, UK, Italien, Tyskland, USA, Rusland, Singapore, Sverige, Letland & Vietnam), hvorfor kendskab til disse systemer vil være en fordel.

Vi håber du er vores nye kollega:

Er du klar på nye udfordringer? Så modtager vi meget gerne din ansøgning og CV via "Søg jobbet online". Vi inviterer løbende til samtale. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Regnskabschef? Så er du velkommen til at kontakte CFO, Ask Michael Munck på mail ask.munck@cmbiomass.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!