Selfinvest Family Office

Financial Business Partner

Selfinvest Family Office Middelfart

Indrykket 

Har du en økonomisk baggrund og interesse for udvikling af Finance funktionen, hvor du vil være sparringspartner for vores CFO i Selfinvest og driftsaktiviteterne i A/S United Shipping & Trading Company (USTC) på udvalgte strategiske og finansielle områder? Kunne du tænke dig at blive en del af Selfinvest og spille en central rolle i forhold til den fortsatte udvikling af en af Danmarks største virksomheder?
Så er stillingen som Financial Business Partner en unik mulighed for dig.

Strategisk og finansiel sparringspartner med solid forretningsforståelse

Som Financial Business Partner hos Selfinvest bliver du en del af Finance afdelingen, hvor hovedansvarsområderne er den finansielle og forretningsmæssige rapportering og controlling af Selfinvests kerneaktiviteter, finansiel sparringspartner, support til USTC-moderselskab, herunder den samlede koncernrapportering.

Selfinvest aktiviteter består af en bred vifte af investeringsaktiviteter på tværs af aktivklasser, som eks. kapitalandele i unoterede aktier, børsnoterede værdipapirer, Private Equity fonde samt ejendomme, hvor der senest er oprettet en egentlig ejendomsafdeling med 5 ansatte. Investeringsaktiviteterne har til formål at levere et tilfredsstillende, risikojusteret afkast over tid.

Afdelingen spiller en helt central rolle i udarbejdelsen og kvalitetssikringen af rapportering vedrørende finansiel performance samt investeringsaktiviteter både på daglig, månedlig og kvartalsbasis samt i forbindelse med aflæggelse af årsregnskaber.

I tillæg til kerneaktiviteterne, er Selfinvest moderselskab for USTC-koncernen med mere end 140 kontorer fordelt på 40 lande. Afdelingen har i den forbindelse en vigtig rolle som strategisk og finansiel sparringspartner for koncernens datterselskaber både i Danmark og udlandet.

Centralt bindeled i værdifuld økonomisk support

Du vil blive en del af et team på 7-8 personer, hvor dit primære fokus bliver opgaver indenfor finansielle analyser, økonomisk rapportering samt øvrig økonomisk opfølgning. Du bliver et centralt bindeled, som skaber et godt fundament til, at Selfinvest bidrager til økonomiske beslutninger.

Du får herudover et stort ansvar ift. den løbende videreudvikling af Selfinvests Finance funktion. Ligeledes er du involveret i at udvikle investeringer såvel som udarbejdelse af materiale og rapporter til ledelse og ejer.

Samtidig bliver du medansvarlig for følgende:

 • Udarbejde beslutningsgrundlag til udvalgte investeringscases i USTC-regi
 • Definere og drive IT-strategien i Selfinvest
 • Deltage i tværgående synergi arbejdsgrupper
 • Stakeholder i forbindelse med udarbejdelse af månedsregnskaber og budgetter
 • Rentabilitetsanalyser i forbindelse med nye investeringstiltag i Selfinvest
 • At sikre en god dialog og samarbejde med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere i relation til den økonomiske rapportering
 • Controlling og sparring med datterselskaber, herunder lejlighedsvis investeringer i biler i Selected Car Group®
 • Udarbejdelse af årsrapporter sammen med resten Finance teamet
 • Udarbejdelse og videreudvikling af koncernrapportering, som koordineres i samspil med koncernens øvrige aktiviteter
 • Identificering og implementering af udviklingstiltag i relation til rapportering på økonomiområdet

Hvem er du?

Vi ser gerne, at du har en relevant økonomisk erfaring som eksempelvis revisor og/eller i en økonomifunktion i en koncern, hvor du med succes har oparbejdet kendskab til regnskabsmæssige problemstillinger på højt niveau. Du har erfaring med at agere økonomisk sparringspartner for en bredere vifte af ledelsesniveauer og i den forbindelse har større erfaring med udarbejdelse af præsentationsmateriale. Derudover hvis der er opbygget viden med udvalgte M&A-sager, vil det være et plus, men ikke must. Du har en solid finansiel og investeringsmæssig forståelse og er motiveret af at løse komplekse problemstillinger.

Du er serviceminded, udadvendt og evner at skabe tillid. Du besidder interessen og evnen for at yde support til afdelingens øvrige medarbejdere. Relevant sparring både internt såvel som med eksterne samarbejdspartnere, eks. Revisorer, banker og kapitalforvaltere, vil falde dig naturligt.

Kvalifikationer

 • Relevant uddannelse, f.eks. cand.merc.aud. eller lignende
 • Besidder en veludviklet forretnings- og regnskabsmæssig forståelse
 • Besidder erfaring med udarbejdelse af business/investeringscases
 • Højt niveau indenfor udarbejdelse af præsentationsmateriale
 • Erfaring med koncernregnskaber og udarbejdelse heraf
 • Interesse for opnåelse af synergieffekter på tværs af koncernselskaber
 • Erfaring med håndtering af en bred vifte af stakeholders
 • Besidder interesse og flair for investeringsverdenen
 • Gode IT-kundskaber og superbruger i PowerPoint og Excel
 • Behersker engelsk i både skrift og tale

Du kan forvente

Som Financial Business Partner får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar, bred berøringsflade internt såvel som eksternt samt unikke udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af en arbejdsplads med 20 højt engagerede og motiverede kollegaer, hvor samarbejde, diskretion og loyalitet vægtes højt.

Der er tale om en attraktiv og udfordrende stilling i et dynamisk miljø. Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling blandt gode og dygtige kollegaer.

Er du interesseret?

Hvis dette lyder som det helt rette job for dig, så søg jobbet online snarest muligt. Vi afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har identificeret den rette kandidat og inviterer løbende ind til samtale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO, Jakob Schultz Nielsen på +45 28 14 90 91.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Om Selfinvest

Selfinvest er ejet af familien Østergaard og er moderselskab for den globale USTC-koncern med mere end 140 kontorer i 40 lande og mere end 4.000 medarbejdere på verdensplan.

Læs mere om USTC-koncernen på www.ustc.dk.
Selfinvest, der har hovedsæde i Middelfart, omsatte i seneste regnskabsår for 120 mia. kr. og har en egenkapital på mere end 6 mia. kr.

Udover at være moderselskab for USTC, har Selfinvest også det formål, som familiekontor, at varetage ejerfamiliens interesser indenfor finansielle investeringer, ejerskab af ejendomme og øvrige virksomheder. Desuden varetager og udfører Selfinvest en række drifts- og serviceopgaver for koncernen.