H. Folmer & Co. I/S

Skibsfører – jorden rundt

H. Folmer & Co. I/S

Indrykket 

Hvis du trives med eventyret i ikke at kende den næste destination, så bliv vores nye skibsfører og gør hele verden til din arbejdsplads. Her står du for navigation, ledelse og sikkerhed med en trofast besætning i ryggen og nye havne i kikkerten.

H. Folmer & Co. er et mindre internationalt rederi med rødder i danske maritime traditioner. Vi ejer og driver 7 multi-purpose coastere i tonnageklassen 1600 til 2000 DWCC og transporterer general cargo over hele verden.

Som skibsfører er du på søen i 4 måneder og hjemme i 3. Du sørger for, at vi kommer godt ind og ud af havnene, og så er det dig, der er ansvarlig for at:

  • lede den filippinske besætning på 5
  • maskineriet fungerer
  • klargøre dokumenter til næste havn.

”Vi ved, at savnet til dem derhjemme kan være stort. Derfor gør vi meget ud af at planlægge dine udmønstringsperioder, så du kan få det til at gå op med dit privatliv,” siger Jacob Larsen, DP i H. Folmer & Co.

Besætningen består af: Styrmand, kok, oiler i maskinen, 2 AB’ere på dækket og dig som skibsfører.

Du sætter kursen og får alle med

Du trives i en lederrolle, lægger stor vægt på at have en positiv omgangstone, og det falder dig helt naturligt at gå i front og være den, der sætter retningen – ikke bare for skibet, men for hele besætningen.

Desuden har du:

  • sønæringsbevis som skibsfører eller sætteskipper
  • erfaring med tilsyn af maskineri.

Skal du med ombord?

Så send os dit CV og din ansøgning via knappen ”Søg jobbet online” nedenfor – gerne snarest muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Folmer på e-mail crew@folmer.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.